|
Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas
| Autorius |
Žinutė |
|
lietuve
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ket Geg 21, 2009 8:21 am |
|
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
nicole
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ket Geg 21, 2009 7:26 pm |
|
Užsiregistravo: Sek Gru 24, 2006 10:07 pm Pranešimai: 285 Miestas: jurbarko r.
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
AUSSRRINA
|
Pranešimo tema: Parašytas: Pen Geg 22, 2009 8:15 am |
|
Užsiregistravo: Sek Vas 01, 2009 7:38 pm Pranešimai: 345 Miestas: PILVISKIAI
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Vignola
|
Pranešimo tema: Parašytas: Sek Lap 08, 2009 11:10 am |
|
|
Nors ir paveluotai,bet aciu visoms:)
Amura nuotraukos buvo apdorotos su fotoshopu...
Padariau dovana ir norejau isgirsti jusu nuomone,ar neatrodo butelis labai perkrautas,sunkiai sekesi padaryti perejima nuo paveiksliuko prie fono,gal kas nors patars kaip geriau tai padaryti ant ryzynio popieriaus,as panaudojau sidabrinius,bronzinius ir auksinius dazus ir mediuma,kuris atrodo skirtas visai kitiems dalykams,bet padare dazus skaidresnius....
Ir dar smulkmena,sveciu korteles dukros dimtadieniui,atliktos dekupazo technika:)

_________________ http://public.fotki.com/dekupazas/keiia ... 1/vignola/
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Mamyte2
|
Pranešimo tema: Parašytas: Sek Lap 08, 2009 2:24 pm |
|
Užsiregistravo: Tre Gru 03, 2008 10:55 am Pranešimai: 656 Miestas: Hannover
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Plunksnele
|
Pranešimo tema: Parašytas: Sek Lap 08, 2009 6:02 pm |
|
 |
| Kandidatė į Craftlady |
 |
Užsiregistravo: Tre Rgs 09, 2009 11:09 am Pranešimai: 53 Miestas: Klaipėda
|
|
Yra labai sunku girti, nes nėra daug žodžių, kuriais galima būti pagirti nesikartojant iš tikrųjų nuoširdžiai visiškai nepažįstamą žmogų. Esu jokia dekupažininkė, tai man sunku įvertinti techniką, aš matau tik ar man gražu ar ne, kaip paprastam žmogui iš gatvės:).
Vartau forumiečių darbelių temas, kaupiuosi:), kiekvienoje temoje yra darbelių, kuriuos galima girti, ir girti iš tikrųjų, o ne todėl, kad na, neblogai, kodėl nepagirti:).
Peržiūrėjau visą temą, kai kurių nuotraukų nerodo, bet pasitikiu kitų nuomone, Jūsų darbeliai tikrai gražūs:). Laistytuvo nerodo, bet suprantu, kad labai simpatiškas, fonas jo labai įdomus, gal galite smulkiau papasakoti, manau, jog ne man vienai įdomu toks fonas:), nuotrauką iš naujo parodytumėte:), labai patiko dėžutė iš 6 psl. tokia visa kitokia, šampano butelis, tiek, kiek matosi atrodo toks, kad jo niekada neatidarysi, bus gaila:), o idėja su svečių kortelėmis, tai tiesiog nuostabi, jau tokį gimtadienį ir tokią šventės kaltininkę svečiai atsimins amžinai:).
Tos kortelės mažytės? Kur jas pirkote ar iš ko darėte?
Aš nieko nemoku dar dekupaže, bet tokie mažyčiai gaminukai tai juk išeitis besimokant, išmesti sugadinus negaila, nes medžiagų nedaug sunaudota ir kortelė pati brangiai nekainuoja, manau:). O pasiseks pagaminti, tai gali ir atiduoti tam būsimam svečiui, jis ir be šventės apsidžiaugs ).
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
22vilma
|
Pranešimo tema: Parašytas: Sek Lap 08, 2009 8:17 pm |
|
Užsiregistravo: Šeš Rgp 15, 2009 6:30 pm Pranešimai: 598 Miestas: Falmouth, UK Medale: 1
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Amura
|
Pranešimo tema: Parašytas: Pir Lap 09, 2009 6:11 pm |
|
Užsiregistravo: Ant Gru 23, 2008 5:15 pm Pranešimai: 1077 Miestas: Vilnius
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
kilina
|
Pranešimo tema: Parašytas: Tre Lap 11, 2009 9:44 am |
|
Užsiregistravo: Sek Lap 08, 2009 7:55 pm Pranešimai: 876 Miestas: kaunas
|
Vignola,puikus darbai.Man ta dezela su medziu labai ,labai 
_________________ Grožis yra Dievo šypsena,įkūnyta gamtos ir žmogaus kūriniuose
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
sviesele
|
Pranešimo tema: Parašytas: Šeš Lap 14, 2009 11:24 am |
|
Užsiregistravo: Pir Vas 16, 2009 12:20 am Pranešimai: 1059 Miestas: Kaunas
|
Vignola, labai gražūs tavo darbai  Kortelės sužavėjo, manau ne tik mane bet ir tuos, kuriem buvo skirtos  O dėl butelaičio sunku ką ir pasakyt, nelabai kas matosi iš nuotraukos 
_________________ Mano darbeliai
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
urupeja2
|
Pranešimo tema: Parašytas: Pir Lap 16, 2009 11:33 pm |
|
Užsiregistravo: Sek Lap 15, 2009 10:33 pm Pranešimai: 426 Miestas: Klaipeda
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Vignola
|
Pranešimo tema: Parašytas: Sek Lap 22, 2009 2:50 pm |
|
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
romaievamatilda
|
Pranešimo tema: Parašytas: Sek Lap 22, 2009 3:09 pm |
|
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
ausryte811
|
Pranešimo tema: Parašytas: Sek Lap 22, 2009 3:20 pm |
|
Užsiregistravo: Pen Lap 14, 2008 7:29 pm Pranešimai: 1581 Miestas: Kaunas Medale: 1
|
Vignola, įdomus paveiksliukas gavosi  , tik nelabai suprantu paskirties  , ir dar, gal realiai taip nesimato, bet foto matyti tokie teptuko potėpiai, norėtūsi, kad spalvos kažkaip susilietų viena su kita  , bet ai, nekreipk dėmesio jau man nuotaika šiandien tokia, prie visų kabinėjuos 
_________________ MANO DARBELIŲ NAMAI
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Vignola
|
Pranešimo tema: Parašytas: Sek Lap 22, 2009 3:24 pm |
|
|
romaievamatilda aciu  ,ten auksine folija ta kuri vadinasi "foiling"....
ausryte811....taip tu teisi, ten matosi potepiai,cia as dar tik mokausi pritapyti trupuciuka  ,realiai taip baisiai neatrodo  ....o kadangi pati esu arbatos megeja,tai paskirtis - pavekslas mano arbatos gerimo kampelyje
Nelengva man tapyba  ,kadangi dar motyvai is 4 serveteliu......gavosi taip,stengsiuos tobuleti.... 
_________________ http://public.fotki.com/dekupazas/keiia ... 1/vignola/
|
|
| Į viršų |
|
 |
Dabar prisijungę |
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių |
|
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume
|
Copyright © 2006-2010 craftladies.puslapiai.org. Turinio platinimas be raštiško administracijos sutikimo griežtai draudžiamas. All Rights Reserved. Visos teisės saugomos.
|
|