|
Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas
| Autorius |
Žinutė |
|
Kinderyte
|
Pranešimo tema: Parašytas: Sek Bal 05, 2009 1:23 pm |
|
Užsiregistravo: Pir Gru 08, 2008 12:07 pm Pranešimai: 572 Miestas: Vilnius
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Šiaurė.
|
Pranešimo tema: Parašytas: Sek Bal 05, 2009 2:42 pm |
|
Užsiregistravo: Pir Kov 30, 2009 6:13 pm Pranešimai: 14 Miestas: Vilnius
|
Ačiū, lekiu į tą temą pasireikšti 
_________________ Finita la commedia.
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Gabriele
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ant Rgp 18, 2009 11:08 pm |
|
|
Sveiki
As jau senokai veliu, bet gele pirma karta. Tad pabandziau velti is pirmo puslapio paveiksleliu. Visai gerai isejo, bet man truksta lapeliu. Bet as noriu paklausti del to kaip gauti ir pritvirtinti segtuka prie darbelio. Gal zinote kur ju galima pirkti? 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
barbe9darbe
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ant Rgp 18, 2009 11:17 pm |
|
Užsiregistravo: Pir Kov 12, 2007 3:42 pm Pranešimai: 3214 Miestas: Alytus Medale: 1
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Gabriele
|
Pranešimo tema: Parašytas: Sek Rgs 27, 2009 1:09 pm |
|
|
Labai aciu 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
july
|
Pranešimo tema: Parašytas: Pen Sau 01, 2010 5:43 pm |
|
 |
| Lady svečias |
 |
|
gal žinot kaip taip gėlytes velti , ar kokia nuoroda turit ..

|
|
| Į viršų |
|
 |
|
MamaKa
|
Pranešimo tema: Parašytas: Pir Sau 11, 2010 3:52 pm |
|
Užsiregistravo: Tre Bal 01, 2009 12:53 pm Pranešimai: 411 Miestas: Vilnius
|
man veltinis išvis mistika kažkokia  gražu bet kiek jį niurkyt reikia kad tokius grožius suvelt 
_________________ http://public.fotki.com/R2M2galerija/
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
PlushyBear
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ant Vas 02, 2010 12:55 pm |
|
Užsiregistravo: Šeš Sau 30, 2010 1:48 pm Pranešimai: 24 Miestas: Kybartai
|
Tikrai, padekit kas nors... As kaip ir july labai noriu tokias seges gaminti, bet nemoku. Jau ir tema sukuriau, bet niekas vis dar neparase 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
kleckepyte
|
Pranešimo tema: Parašytas: Pir Vas 15, 2010 3:23 am |
|
Užsiregistravo: Pir Geg 07, 2007 3:33 pm Pranešimai: 1389 Miestas: laikinai Vilnius Medale: 3
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
DJky
|
Pranešimo tema: Re: Veltos gėlės Parašytas: Sek Rgs 26, 2010 1:20 pm |
|
Užsiregistravo: Šeš Rgs 12, 2009 6:26 pm Pranešimai: 8 Miestas: Vilnius
|
Sveikos merginos. As cia pas jus su tokiu klausimeliu. Pastebejau daug gelyciu yra gaminamos is kilimelio, tai yra: nuveliamas kilimelis ir is jo iskarpomi ziedlapiukai. Bent jau man sis metodas yra negrazus ir labai suvarzytas... Kiek zinau galima gelytes nusivelti su apskirtimo formos su skyle viduryje sabloniukais. Beda ta, kad visur nelabai aiskiai aprasyta velimo eiga. Tai gal kas suteiks pagalbos skestanciajam?  Buciau labaiiii dekinga 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
kleckepyte
|
Pranešimo tema: Re: Veltos gėlės Parašytas: Sek Spa 24, 2010 10:28 pm |
|
Užsiregistravo: Pir Geg 07, 2007 3:33 pm Pranešimai: 1389 Miestas: laikinai Vilnius Medale: 3
|
DJky, labai puikiai elementriai paprastai yra parodyta veliam-veliam-veltineli-f22/veltos-geles-t385.html štai čia, Elenukės poste, kur geltona su morkine gėlę velia, tik aš patariu ne kartoną naudoti, o storesnę plastikinę plėvelę, geriausia iš po laminatų akytąją  O jau tas galutinis variantas galima pakarpyti žiedlapius, galima tiesiog ir palikti ištisus apskritimus šiek tiek patampant, kad garbiniuotųsi, galima dėti kelis šabloniukus, gausis daugiau sluoksnių  Aš tiesiog siūlau pasidaryti šabloniuką ir pagal pavyzdį padaryti pirmą kartą, paskum jau įgundama, suvokiamas principas ir galima fantazuoti iki begalybės  Sėkmės 
_________________ Laikykimės forumo taisyklių
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
DJky
|
Pranešimo tema: Re: Veltos gėlės Parašytas: Pir Spa 25, 2010 3:36 pm |
|
Užsiregistravo: Šeš Rgs 12, 2009 6:26 pm Pranešimai: 8 Miestas: Vilnius
|
kleckepyte, aciu.  as buvau praleidusi sia pamokele netycia... vat pameginau taip nuvelti aguona ir ji labai graizi gavosi, tad padovanojau ja savo aukletojai. Ji vis dar negali atsigrozeti ja. 
|
|
| Į viršų |
|
 |
Dabar prisijungę |
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias |
|
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume
|
Copyright © 2006-2010 craftladies.puslapiai.org. Turinio platinimas be raštiško administracijos sutikimo griežtai draudžiamas. All Rights Reserved. Visos teisės saugomos.
|
|