|
Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas
| Autorius |
Žinutė |
|
Ringa
|
Pranešimo tema: Parašytas: Pen Lap 27, 2009 10:10 am |
|
 |
| Nerašanti lady |
 |
|
Midnight, batukai batukams nelygu – kuo didesni, tuo ilgiau veliasi, bent jau man. Be to nuo vilnos priklauso – būna, kad labai greit susivelia, o būna, kad paprakaituoti reikia. Ir nuo patirties priklauso  man, pradedančiajai reikia 6-8 val. vienoms tapkėms nuvelti (čia su visu susidėliojimu ir puošimu), o patyrusioms ir 3 val pakanka.
Prašau necituoti! Moder.Migla
Paskutinį kartą redagavo Ringa Šeš Lap 28, 2009 9:09 am. Iš viso redaguota 1 kartą.
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
zidudu
|
Pranešimo tema: Parašytas: Pir Sau 18, 2010 8:15 am |
|
Užsiregistravo: Pir Geg 12, 2008 8:36 am Pranešimai: 138 Miestas: Vilnius
|
merginos, turiu klausima, ta teptuka, kuriuo tepliojamas tapuku padas (lateksu), kuo ji valyti? Jis sustingsta ir jau kita karta negali jo naudoti, bandziau zibale mirkyti, bet nepadejo 
_________________ Mano kraitelis.... http://public.fotki.com/zidudu/
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
agnexiuke
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ket Sau 28, 2010 6:53 pm |
|
Užsiregistravo: Sek Vas 15, 2009 10:19 pm Pranešimai: 239 Miestas: Kaunas
|
Taip man grazu veltos tapkutes bet pati bijau jas daryti kazkodel. 
_________________ Kai viena diena Tu paklausi: Tu ar pasaulis As atsakysiu pasaulis o Tu apsisuksi ir nueisi nesuzinojas ,kad Tu tai Mano pasaulis <3**
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Auguste
|
Pranešimo tema: Parašytas: Sek Sau 31, 2010 8:54 pm |
|
Užsiregistravo: Ant Rgp 26, 2008 6:17 pm Pranešimai: 407 Miestas: Kaunas
|
Na as vėliau tuos barukus...
Norėjau padaryt draugės sesutei  kadangi vilna trukiasi pasidariau gerokai per didelius šablonėlius ir velaiu vėliau nuvėliau vieną lyg ir normaliai, bet nezinau antra velt turbut pabodo nekruopščiai dariau prisidirbau skylių ir liko tik vienas normaliai nuveltas kalosukas kuris draugės sesei vistiek būtų per didelis
Stai mano batuku istorija 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
kleckepyte
|
Pranešimo tema: Parašytas: Pir Vas 15, 2010 3:26 am |
|
Užsiregistravo: Pir Geg 07, 2007 3:33 pm Pranešimai: 1389 Miestas: laikinai Vilnius Medale: 3
|
zidudu, na aš irgi taip esu sugadinusi teptuką  todėl latekso tepimui naudoju visokias nereikalingas kempinėles.
_________________ Laikykimės forumo taisyklių
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
sandia
|
Pranešimo tema: Re: Tapkutės, batukai ir pan. :) Parašytas: Ant Rgs 21, 2010 10:54 pm |
|
 |
| Nerašanti lady |
 |
|
sveikos merginos, turiu klausyma: veliant batukus, kai susidelioji vilna viska suslapini sumuiluoji, kiek laiko dar glostinejat pries kociodamos? nezinau, ar as per ilgai juos glostau, ar kas, nes kai kocioju, man taip greit pradeda batas trauktis, pradeda sablonas garbanotis ir kartais nespeju pakociot is visu pusiu  o kas blogiausia pasidaro kantas per batuku prieki(ir uzkulni) kurio paskui sablona istraukus neina islygint 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
kleckepyte
|
Pranešimo tema: Re: Tapkutės, batukai ir pan. :) Parašytas: Sek Spa 24, 2010 10:23 pm |
|
Užsiregistravo: Pir Geg 07, 2007 3:33 pm Pranešimai: 1389 Miestas: laikinai Vilnius Medale: 3
|
sandia, čia labai nuo vilnos rūšies priklauso, jei matai, kad per greitai traukiasi, tada po mžiau kočiok, glostinėk, na trumpesnį laiką, geriau anksčiau išimk šabloniuką, žinoma, kad jis garbanojasi, kai vilna traukiasi  Kada jį išimsi, tada atidžiai patrink, kad nesigautų gumbų "kanto" ir vėl iš visų pusių kočiok, trink 
_________________ Laikykimės forumo taisyklių
|
|
| Į viršų |
|
 |
Dabar prisijungę |
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias |
|
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume
|
Copyright © 2006-2010 craftladies.puslapiai.org. Turinio platinimas be raštiško administracijos sutikimo griežtai draudžiamas. All Rights Reserved. Visos teisės saugomos.
|
|