|
Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas
| Autorius |
Žinutė |
|
azhargita
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ket Lie 24, 2008 1:47 pm |
|
 |
| Lady svečias |
 |
|
Sveikos mergaitės.
Pasitikslinu: tai batukus/tapkutes (kiek supratau iš nurodytų instrukcijų) galima velti ir sausuoju, ir šlapiuoju būdu?
P.S. kas dėl padukų, aš greičiausiai prisiūčiau kokią dirbtinę odą (arba ir natūralią), jeigu neturėčiau klijų specialiai tam reikalui.
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Liucija
|
Pranešimo tema: Parašytas: Pen Lie 25, 2008 4:33 pm |
|
Užsiregistravo: Sek Bal 27, 2008 4:24 pm Pranešimai: 76 Miestas: Utena :)
|
Apie sausą tai negirdėjau, bet šlapiu tai tikrai.
Bandžiau pagal Miglos nuotraukas daryt tapkę, bet man nesitraukia  Esu apstulbinta...Kai vėliau rankinę (o juk labai panašiai) viskas buvo gerai...Gal kas nors žino priežastį? 
Paskutinį kartą redagavo Liucija Ant Lie 29, 2008 7:57 pm. Iš viso redaguota 1 kartą.
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Migla
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ant Lie 29, 2008 6:54 pm |
|
Užsiregistravo: Tre Geg 30, 2007 7:27 pm Pranešimai: 2474 Miestas: Kaunas/Vilnius Medale: 2
|
Liucija atpasakok kaip darei, gal rasime klaidą.
Apie sausą vėlimą šlepetės tikrai nesu girdėjusi, nebent daromas mažytis siuvenyras, bet nevisa šlepetė. o trafaretui reikia pridėti.... nemažiau 6cm manau... reikia tuos puslapius paskaitinėti ten tikrai yra, aš dabar truputi neturiu laiko, tai negaliu tiksliai pasakyti...
_________________ http://www.gal-patiks.visiems.lt
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Liucija
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ant Lie 29, 2008 8:10 pm |
|
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Migla
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ant Lie 29, 2008 9:55 pm |
|
Užsiregistravo: Tre Geg 30, 2007 7:27 pm Pranešimai: 2474 Miestas: Kaunas/Vilnius Medale: 2
|
|
Kai vletinis pasivelia reikia išimti trafaretą ir formuoti šlepižetę erdvėj, ant rankos užsimovus ir pan. trinti siūles kad jų neliktų, užsideda ant kojos, ant jos velią, esu skaišius kad iš senų kojinių ir lipnios juostos pasidaro kojos protezą ant kurio apvėlus taip velia, kad šlepetė turėtų formą. Kojinę užsideda ant kojos, apklijuoja lipnia juosta, prakerpa išimti koją savo ir prikemšą maišiukų (to kas nešlampa) ir uklijuoja lipnia juosta.Šiaip aš nesu vėlus batukų iki galo, buvau bandžius ir padariau dvi klaidas- pirmą dėjau perdaug vilnos, antra- neformavau jos kaip kad pasakojau kaip reikia.
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Liucija
|
Pranešimo tema: Parašytas: Tre Lie 30, 2008 10:24 pm |
|
|
|
Tame ir reikalas, kad aš neriėjau iki tos bazės, kad reiktų ant kojytės formuot. man nei cm veliant nesusitraukė, o vėliau kokias 2h su viršum...
|
 |
|
ladie
|
Pranešimo tema: Parašytas: Šeš Rgp 23, 2008 10:38 am |
|
Užsiregistravo: Tre Rgp 20, 2008 11:50 am Pranešimai: 113 Miestas: Klaipeda
|
O sablona butu galima pasidaryti is kepimo popieriaus? 
_________________ Myliu gyvenima ir jo isdaigas
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
ladie
|
Pranešimo tema: Parašytas: Šeš Rgp 23, 2008 10:41 am |
|
|
Ka butu galima naudoti vietoj latekso? 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Liucija
|
Pranešimo tema: Parašytas: Šeš Rgp 23, 2008 11:17 am |
|
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
ladie
|
Pranešimo tema: Parašytas: Šeš Rgp 23, 2008 12:29 pm |
|
|
O is ko butu galima siuti padukus jei neturiu odos? 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Migla
|
Pranešimo tema: Parašytas: Šeš Rgp 23, 2008 1:52 pm |
|
|
Trafaretui tinka ir kartonas bet jį reikia apklijuoti lipnia juosta, nes kitaip popieriaus atplaišėlės įsivels į veltinį ir atrodys nekaip... O dėl padukų, gali paprasčiausiai Maximoje nusipirkti šlepetes su guminiu ar kitokiu padu už porą litų, nuardyti jį ir prisiūti prie veltų šlepečių 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
DOSETH
|
Pranešimo tema: Parašytas: Sek Rgp 24, 2008 9:21 pm |
|
 |
| Lady svečias |
 |
Užsiregistravo: Pir Rgs 04, 2006 10:20 pm Pranešimai: 15 Miestas: Klaipėda
|
|
Merginos,
Apie šablonus kalbėta N-kartų.
Darykit šabloną iš akytosios plėvelės(Perkama senukuose, prie laminatų). Ne pačios ploniausios. Ji yra patvari, nepermirksta, netyžta, išlaiko formą. Norint galima naudoti daug kartų. Galima matyti kad traukias vilna. Šablonas viduje susibanguoja. Tada ir galima išimti jį.
_________________ aha
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
dream
|
Pranešimo tema: Parašytas: Ant Lap 25, 2008 6:44 pm |
|
|
Man nieko neiseina su tais batais  labai stengiausi bet gavosi skyleti ir per dideli  bandziau uztaisyti skyles bet nieko neisejo
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
aaaja
|
Pranešimo tema: Parašytas: Pir Gru 22, 2008 12:00 am |
|
Užsiregistravo: Šeš Gru 06, 2008 6:09 pm Pranešimai: 134 Miestas: vilnius
|
veliau ir as siandien batelius. gerai kad mazucius, nes prisikankinau...... skyles ir man gavosi is pradziu, bet reikia pasirodo labai tolygiai vilna sudeti, vienodu sluoksniu. jei pradiniam etape veliant atsirado skyles, nebaisu galima deti papildoma sluoksni vilnos, prisivelia ir jis, jei ka, galima apsidraudziant ir sausojo velimo adatelem pabadyti.
viena bateli veliau saziningai, antram jau jegu nelabai uzteko, tai perliejau keleta kartu l. karstu vandeniu ir vel ismuilavau,- is karto pradejo greiciau veltis ( taip musu bobutes anksciau darydavo, kai veltinius veldavo- karsta vandeni pastoviai pildavo). ir veliant viena po kito reikia vienodus veiksmus daryti, nes bateliai siek tiek skirtingi gavosi- vienas daugiau susitrauke i ploti, kitas i ilgi. o sunkiausia buvo su dekoro elementais- naturalios vilnu garbaneles niekaip man ant batelio nelipo, nezinau gal del to, kad as su karsiniu dirbu o ne su sluoksna 
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
kleckepyte
|
Pranešimo tema: Parašytas: Pir Gru 22, 2008 1:52 am |
|
Užsiregistravo: Pir Geg 07, 2007 3:33 pm Pranešimai: 1389 Miestas: laikinai Vilnius Medale: 3
|
aaaja, pirmiausia - savo darbelius keliame į savo naujai susikurtą temelę, tad prašome susikurti čia http://www.craftladies.puslapiai.org/mu ... i-vf66.htm.
Na pirmasis bandymas yra pirmasis  Ir visko pasitaiko  Kad batukai būtų vienodi, juos reikia iškart velti kartu, sunku pasakyti, kur buvo tavo klaidelės - sudėtingai kažkaip aprašei, ne paeiliui  Aš veliu su karšiniu beveik visada, tik vaikiškas su merino vilna, tad dekoras prilimpa puikiai abiem atvėjais - visada yra reikalinga daug darbelio ir įgūdžių, tiesa, su garbanėlėmis nevėliau dekoro - jos daugiau skirtos įbadyti adatomis, nes jos liks visad pasišiaušusios (bent kol kas kitaip man nėra pavykę..). Tavo bačiukams dar trūksta vėlimo, tad dar gali su bambukiniu kilimiuku pavelti
Na pirmas darbelis tikrai neblogas, velk velk velk ior pamatysi, kaip kursi grožius 
_________________ Laikykimės forumo taisyklių
|
|
| Į viršų |
|
 |
Dabar prisijungę |
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias |
|
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume
|
Copyright © 2006-2010 craftladies.puslapiai.org. Turinio platinimas be raštiško administracijos sutikimo griežtai draudžiamas. All Rights Reserved. Visos teisės saugomos.
|
|