Sigusia pasakiskai daili Dotte lelyte!!!!
As turbut pradedu daryti nauja, nes tokias grazias lelytes padaret...
Kai as uzbaigiau savo, net mano vyras zvenge puse dienos, kad padariau lyg i save nusiziurejus, ir kad ir lele turi kuo kviepuoti...
O dabar pamacius kokias grazias lelytes gaunat turiu pasitaisyti, ir pradeti nauja...
kad kas gaus mano nebutu skriaudu, nes is mano tai tik
Ir ko čia taip plyšaujate KAS KAS? :D:D
Prisipažinsiu ,aš,nepasirašiau ir nieko nepalinkėjau, nes labai skubėjau.
Tiesa ir pati gavau dotytee katinyte(foto veliau įkelsiu)
Prisijungė: 2007 05 30 Pranešimai: 2164 Miestas: Kaunas
Parašytas: 2008-06-18, 19:19
Sigusa, labai gražią dotte gavai Moonrat, šaunuolė nuostabi lėlytė
Aš jau irgi gavau labai dailią lėlyčiukę AČIŪ Mamutukui ir kai tik atplėšiau voką pasklido labai malonus kvapas... o tada pamačiau laiškutį ir lėlytę kuri ir kvepėjo taip smagu buvo, dabar ir mano kambarys pripildytas naujo grožio ir vapo dar kartą ačiū Mamutuk
Valio!!!! Ir as gavau Dottee lelytes!!!!
Miglute, didelis Tau aciu, labai grazios , linksmos lelytes,netgi dvi gavau, o kiek daug darbelio ideta, labai malonu, dar kartuka dekui!!!!!
O mano dar kazkur keliauja, dar pastas vis streikuoja, bet tikiuosi kad iki savaites pabaigos turetu ateiti...
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume Negali prisgti failus Ne gali traukti failus iš šito forumo