Prisijungė: 2007 05 30 Pranešimai: 2137 Miestas: Kaunas
Parašytas: 2008-06-27, 09:36
Aš ir pritariu Lietuvei. Daug įdomiau keistis kai reikia padaryti tam tikrą daiktelį ir visi jį padaro savaip, skirtingai ir tai yra labai įdomu stebėti, kaip kiekvienas skirtingai įsivaizduoja sukuria tą daiktelį Aš ir būčiau už adatines, ir naudingas daiktelis ir kiekvienas gali pagal save jį sukurti ir galėtumėm tarkim pavadiniti vasarinėm adatinėm, arba kaip Mamutukas siūlė uogas, tai tarkim "uogų adatinės", na kad kažkuo jos primintų uogas ar pan.
Ką kitos manote?
Mergaites , mane sudomino. Tik turiu daug klausimu:
1. Kada mazdaug pradetume
2. per kiek laiko reikia padaryti
3. Jei tai bus adatines ar jos turi atrodyti butent taip, kaip paveiksliukyje (nes pas siuvinetojas jos yra kitokios)
4. Ir ar galima palikti tema , vasariskos adatines.
Prisijungė: 2007 05 30 Pranešimai: 2137 Miestas: Kaunas
Parašytas: 2008-06-28, 12:42
Angels, pabandysiu atsakyti
jei greitai susirašytume gal galėtume pradėti ateinančios savaitės viduryje arba pabaigoje
padarymui darbelio ir išsiuntimui paprastai būna skirtos 2-3 savaitės. Na čia kaip visos susitarsim
o adatinės , na paprastos..ir tuo pačiu ne, nes darysim iš įvairių medžiagų, siūsime, velsim, gal darysim iš modelino dėkliuką o viduj veltinis, ar kažkas į ką smeigti, na tai jau nuo kūrėjų fantazijos priklausys. paieškosiu paveiksliukų... štai radau kaiką panašaus, idėjoms pasisemti. Supermamų forume vykęs adatinių swapas, labai įvairios ir dailios adatinės http://public.fotki.com/s...adatini-swapas/
manau, kad taip ir liks tema vasariškos adatinės
na merginos, rašykitės, dalyvaukit
Merginos, gal kas turit truputi laiko daugiau, kas uzsiimtu vesti Swapa su adatinemis??????
Kad neprarasti daug laiko, Elenukes nebus keleta dienu - ligonineje liudi, gal kas uzsiimtu ir
sukurtu nauja temele, su visom "taisyklem' ir kada kaip...
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume Negali prisgti failus Ne gali traukti failus iš šito forumo