Prisijungė: 2006 12 24 Pranešimai: 262 Miestas: jurbarko r.
Parašytas: 2008-01-18, 19:18
Lietuve, kokios malonūs išgyvenimai tave aplankė Aš irgi du anūkėlius turiu, tik abu berniukai. Linkiu Tau malonių rūpesčių ir kad naktimis neverktų ir visiems leistų pamiegoti ramiai iki ryto
Na atradau, kuriam skyreli, sita tema, nazinojau kad pas plepuneles...
Rodau nuostabu rinkineli kuri gavau nuo NICOLES!!!!
Pasidziaukit ir Jus, dariau nuotraukas velu vakara, stengiausi ir Jus visas sugrazinti i Naujametine Nakti, o man vis Naujieji, kai pasiziurau i rinkineli...
[img][/img]
[img][/img]
Tiesa, dar visas krepsys saldainiu buvo, neparodau, nes per ta laika labai sumazejo, buvo labai skanus!!
_________________ Mano galerija
Paskutinį kartą redagavo lietuve, 2008-01-24, 18:53. Redaguota 2 kartus(ų)
Nieko aš nagavau. Šiandien ryte pagavau mūsų namo paštininkę,nė į kalbas nesileido,nieko nežinanti,ką jai sudeda tą dieną viršininkė tą ir nešanti-kažkoks užburtas ratas. Niekas nieko, niekam nieko nė su niekuo, nei užką
Prisijungė: 2006 12 24 Pranešimai: 262 Miestas: jurbarko r.
Parašytas: 2008-01-27, 14:47
Ačiū už komplimentus, tikrai nemaniau, kad įstengsiu Lietuvę pradžiuginti savo darbeliais, nes šioje srityje ji tikra profesionalė, o aš iš jos juk mokiausi... Ir iki jos profesionalumo dar labai toli.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume Negali prisgti failus Ne gali traukti failus iš šito forumo