Prisijungė: 2006 12 24 Pranešimai: 262 Miestas: jurbarko r.
Parašytas: 2008-01-14, 17:39
Siaubas kažkoks, jau pradėjau ir aš nervintis . Išsiunčiau gruodžio 31 d. savo dovaną - dar negavo, ryt jau sausio 15 d. - į Ameriką galėjo nukeliaut per tiek laiko . Nerealūs keliavimo terminai.
Kaip supratau negavo dar Moonrat, ir as, bat parejus is darbo as jau radau dezuteje pranesima , kad atejo siunta, tik kad nelabai pajegiau vel begti i miesta, nors labai norejosi, tai galiu nuraminti Nicole, nes Moonrat as siunciau, tai man turbut tikrai Nicole, rytoj zinosim visos , butinai pasigyrsiu...
Moonrat, turesi truputi dar palaukti, manau iki galo savaites turetu ateiti, paste pas mus irgi betvarke, jau 2 siunteles moonrat prapuole, pradeta pajieskos, nenorejau siusti, per naujametini perkrovima pasto, na ir taip susivelavo... tikiuosi kad nors trecias kartas pavyks...
Na ir taip...
Esu labai dekinga Nicolei, labai nudziugino komletukas padarytas decoupage technika, labai graziai ir idomiai padaryta, nuostabi naujametine naktis,
Gavau visa krepsi lietuvisku saldainiu, tokiu niekur cia negauciau, net sirdis alpsta...
Bet labiausiai mielas sirdziai atejo laiskas,taip nuosirdziai parasytas, tiek pilnas silumos, o dar taip graziu rastu parasytas, man net asaros pabiro...
Labai didelis, didziuliskas ACIU!!!!!
Nuotraukas, atleiskit, bet idesiu, truputi kai atrasiu laiko, gal spesiu ryt...
Dievuliau, kaip visa tai malonu!!!!!
Prisijungė: 2006 12 24 Pranešimai: 262 Miestas: jurbarko r.
Parašytas: 2008-01-16, 17:20
Na, net nuraudau , nors gerų žodžių niekada nebūna per daug. Džiaugiuos dėl Lietuvės emocijų. Nieko ten ypatingo ta mano dovanėlė - nesu tokia gera dekupažo meistrė, dar daug kas nesiseka... O saldainiais tikrai buvau įsitikinusi, kad apsidžiaugsi, šiek tiek specialiai rinkau lietuviškus. Na, užteks čia man girtis.
Prisijungė: 2006 09 03 Pranešimai: 2042 Miestas: Vilnius
Parašytas: 2008-01-17, 21:44
Lietuve, sveikinu:)
Moonrat, tikiuosi, kad gausi paklydusį siuntyinį ir Tave aplankys džiaugsmas Gal į kokį paštą nukeliauja siuntinys? Galiausiai, skambink pašto arba rajono ar Lt pašto direektoriui (valdžiai, žodžiu). Šiandien viena moteris pasakojo, kaip ji po visus Vilniaus paštus ieškojo registruoto laiško. Ji skambino valdžiai, bet galų gale rado.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume Negali prisgti failus Ne gali traukti failus iš šito forumo