Sveikutes Pasiilgau labai visų ir tokių smagumynų kaip čia Atostogavau kaime, tad internete lankiausi per telefoną vieną kartuką, bet buvo labai nepatogu ir žinutės jums nepalikau na bet dabar sugrįžau Labai šaunios visų adatinės, labai smagus šis swap'as šiandien atsiėmiau jau savąją žaviąją adatinę nuo Marijos, tiesa, ją gavau vakar į paštą, bet turėjau galimybę tik šiandien pasiimt. ir labai smagi dovanėlė šalia buvo - veltinukė varliukė Labai Tau ačiū, Marija Išties puošni ir miela Tavo visa siuntinėlė
Na o dalyvė, kuriai aš siunčiau, ar dar negavo??? Nagi merginos, parašykite kurios gavote, labai jau smalsu
Šiek tiek atstovausiu Giedrianką, mat ji yra užsienyje gamtoje ir kol kas neturi priėjimo prie interneto, bet kai atras kur, manau prisijungs prie mūsų. Adatinės, skirtos Giedriankai mes vis dar negauname, tad labai nekantriai jos laukiame
Dziaugiuosiu, kad mano adatine, jau Lietuvoje, tik Giedrianka dar nemate...
O as esu gavusi nuo Brashkutes, esu jau jai padekojus, bet pasigyrsiu ir jums, labai grazute adatinuke, super!!!!
O dar ir dovanele gavau, auskarelius labai labai dailius!!!!!
Dar kartuka dekui Tau Brashkute!!!!
_________________ Mano galerija
Paskutinį kartą redagavo lietuve, 2008-08-05, 20:58. Redaguota 1 kartą
Sveikos merginos
Labai didelis aciu Lietuvei uz grazia adatine
As cia pas Kleckepyte darbe trumpam prisedau, tai taip smagu paziureti visus darbelius, tiek daug sauniu adatiniu pridaret, saunuoles visos
Vakar tik gryzau is keliones ir vienas is pirmesniu mano klausimu buvo: o kur mano adatine
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume Negali prisgti failus Ne gali traukti failus iš šito forumo