Angels ir Ledukasss atspėjo visas sveikinu
Ir kadangi jos abi atspėjo visas 10 dalyvių, joms atiteks mano specialusis prizas Angels, ledukasss, parašysiu jums į AŽ
Džiaugiuosi su jumis, kad šis swap'as praėjo sėkmingai, man regis, visos dovanėlėmis patenkintos
Kai likusios merginos gaus savąsias adatines, bus galima ir apie sekantį swap'iuką pagalvoti
Paskutinį kartą redagavo barbe9darbe, 2008-07-26, 14:07. Redaguota 2 kartus(ų)
Ačiū Barbe už sugalvotą intrigą, už dovanėles. Ir išvis už gražų žaidimą
Migla, aš iš karto supratau, kad tai tavo darbas. Ačiū tau. Man tiko labai adatinė. O ir mano mergaitėms ji labai patiko. Žiūrėjom kartu ir grožėjomės. O laiške nupiešti angeliukai buvo žavūs, kaip tik man. Kita kartą tikiuosi, kad jie bus atvirutės formoj ir aš galėsiu juos įsirėmint
Prisijungė: 2007 05 30 Pranešimai: 2164 Miestas: Kaunas
Parašytas: 2008-07-27, 09:21
Sveikos, merginos paspelioti nespejau , bet nieko smago matosi buvo Angels, smagu kad patiko na o as savo naujos adatines dar nemaciau bet zinau kad gavau dabar kas nakt siuntinius sapnuoju taip negaliu sulaukti kad pamatysiu ir ziuriu i tas nuotraukas ir mastau kuri adatine bus pas mane namuciuose
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume Negali prisgti failus Ne gali traukti failus iš šito forumo