Prisijungė: 2007 05 30 Pranešimai: 1975 Miestas: Kaunas
Parašytas: 2007-07-27, 19:52
Demonstruoju savo naujausią darbą. Atnaujintas šaldytuvas (jam apie 20 metų) Pirma nušveičiau šaldytuvą, po to nudažiau metalui skirtais dažais ir tapiau aliejiniais dažais
Prisijungė: 2007 05 30 Pranešimai: 1975 Miestas: Kaunas
Parašytas: 2007-07-28, 16:48
Ačiū merginos
O šaldytuvą atnaujinau gan greitai. Per vieną dieną nušveišiau išblizginau ir perdažiau, o kai jau po dienos buvo sausas su tušinuku užsibrėžiau maždaug kas turėtų būti.. ir per kokias tris dienas nutapiau. Aišku užima kažkiek laiko, bet man tai buvo labai malonus darbas tiesiog net ir negalvojau apie laiką
Prisijungė: 2006 12 24 Pranešimai: 226 Miestas: jurbarko r.
Parašytas: 2007-07-30, 08:40
Migla, peržiūrėjau visus tavo darbelius - kažkokia pasaka, esi be galo gabi ir dar darbšti. Esu labai išranki veltinio darbeliams, bet tavo "Laiko spalvos " tiesiog užburia...
Auga mano sodyboje 2 avelės, reikės kada nors kailinėlius patrumpint... Gal ir aš vėlimu susigundysiu.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume Negali prisgti failus Ne gali traukti failus iš šito forumo