Prisijungė: 2007 05 30 Pranešimai: 1787 Miestas: Kaunas
Parašytas: 2007-11-11, 17:14 Mūsų grafikos darbai, darbeliai
Čia galėsim dėti įvairius grafikos darbus
ir pradedu pati mano 2 mėnesių darbas:
lino raižinys- "Nakties sapnas" (kur su katinėliu) ir sausa adta-"Obelis" įvairios variacijos.
Čia man keli darbai: kairėje pilnas išražytas, dešinėje karpytas, dažytas skirtingom spalvom ir atspaustas
Obelys- skirtingai dėliotos atskiros išražytos plokštelės ir aspausta, taip pat ir su raudonais dažais. žemiau iš karpyto linoleumo dalių sudėliotos kompozicijos
toliau kaip ir tas pats
sausa adata iš arčiau "Obelis"
Parašytas: 2007-11-28, 08:45
Dėkuj
Spausta ant popieriaus, o katinukų kompozicijoje ant laikraščio, o poto karpiau ir klijavau: foną spaustą ant laikraščio ant vatmano priklijavau, o ant jų jau katinėlius ir žvaigždes klijavau
Parašytas: 2008-01-17, 20:52
Rodau savo paskutinį nemigos naktų kaltininką - grafikos porjektui darytą knygą, pagal Uralo skamę "Malachitinė dėžutė"
Viršelis iš parolono, aksomo ir modelino
bendras vaizdas išraičius(specialiai reikėjo taip daryti, kad mokytojai galėtų iškarto bendrą vaizdą matyti.)
pirmasis puslapis, po titulinio puslapio
o dabar visų išeilės nerodysiu, parodysiu tik įdomesnius, geriau pavykusius (praleidau keturis paveiksliukus)
o dabar paskutiniai (jie taip ir turėjo po anų eiti)
tai tiek
Parašytas: 2008-01-18, 15:57
Ačiū Saulėtoji
ne, pas mane giminėje, nėr piešiėjų, dailininkų, bet mano močiutė gražiai piešdavo, mėgo piešti, jei būtų leidę jos tėvai gal ji būtų buvus dailininkė... kas žino.. o mama siuvinėdavo, megzdavo, nerdavo, siūdavo. Na tokio tipo darbų kaip dabar darau tai nieks nedarė iš mano giminaičių. Tai ir noriu tapti dailinike
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume Negali prisgti failus Ne gali traukti failus iš šito forumo