ne,cia yra fotokoliazas.
zmones(figuros) yra realus,tik stipriai koreguoti tam tikromis programomis,kitaip sakant kazkas tarp piesinio ir manipuliacijos.
Prisijungė: 2008 09 13 Pranešimai: 6 Miestas: Vilnius
Parašytas: 2008-09-13, 17:44
Visu pirma noreciau paklausti, kodel cia visi kreipiasi :
"-sveikutes" o ne pvz sveikuciai... Juk cia ne vien merginos lankosi
Man labai patinka piesti plonais markeriais ir tapyti guasu. Siandien pasidariau molberta,manau nusipirkti Aliejinius dazus ir pabandyti... Vienintelis klausimas : Kokiu pagrindiniu spalvu reikia tureti? Ar tokiu paciu kaip tapant guasu? Ar daugiau... Laukiu atsakymo.
Prisijungė: 2007 05 30 Pranešimai: 2164 Miestas: Kaunas
Parašytas: 2008-09-13, 17:57
Sveikas, SatOk, na taip kreipiamės nes čia daugiausiai merginos lankosi ir labai retai tenka forume sutikti vaikinų
Savo darbus gali parodyti skiltyje "Mūsų darbeliai" atitinkamoje temoje
O dėl aliejinės tapybos tai spalvos tokios pat kaip ir guašo, taip pat maišosi, tik kad lengviau išgauti įvairius aspalvius, nei kad su guašu. Galima pradžiai pirkti baltą, mėlyną, geltoną ir raudoną spalvas, iš jų galima visas kitas išmaišyti, tik kai kurioms spalvoms išmaišyti reikia tam tikro atspalvio dažo, tai kartais gali ir neišeiti būtent ta spalva. Bet šiaip man maloniau aliejiniais dažais tapyti nes spalvos "gyvesnės".
manau vien ziurint situos filmukus ismokti piesti sitaip graziai imanoma. As jau ismokau graziai nupiesti akis ir lupas, tai visai nesunku, tik su nosim jau sunkiau, man visada su ja nekaip . Bandziau ir visa portreta nupiest, tikrai neblogas isejo, nors dar reikia pasimokyt, o po to jau jokio vargo nebus
Be to tai sauni svetaine, kaip gerai kad cia uzklydau, dabar visi pavydes kaip tikrai labai graziai piesiu
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume Negali prisgti failus Ne gali traukti failus iš šito forumo