MAn labai gražu tie enkaustikos darbai,dėja pati tuo mažai užsiimu,tam reikia laiko,bet .... įdėti pasigrožėti, o gal ir susigundyti pabandyti,man malonu.
man kilo mintis - paziurejau viena filmuka kur buvo ten kazkoks prietaisas toms vaskinems pastelems (ar kazkaip kitaip ten vadinosi) "lydyti" tai as pagalvojau vitoj to "prietaiso" kazin ar neitu panaudoti plaukų džiovintuvo ? ir silta nuo jo bus, ir pasilydyti turetų tos kreidelės
Vakar išbandžiau. Tik popieriaus neturėjau neakvarelinio, išbandžiau ant jo. Įdomiai gavosi O paskui dar ant medžiagos bandžiau..
Viskas buvo gerai, kol aš neužlašinau vaško ant parketo, paskui "truputį" bart gavau nuo mamos Bet Feiris padėjo...
nju pavarei wite
tau tai gerai bent mama laeidzia, o man tai ne bet ir taip gaila būtų savo keridutes "gadint" ir šeip tiknkamu priemoniu neturiu, bet labai norėčiau pabandyt bet tada visa diena namus tvarkyciau (mat as labai netvarkingai dirbu)
P.S. ydek fotke noreciau pazet kaip gavosi
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume Negali prisgti failus Ne gali traukti failus iš šito forumo