niu o gal galit taip elimentariai papasakot kaip pradet toki trumpa megzstuka, jau turiu ir siulus... siaip esu mezgus megstiniu, bet ne tokiu trumpu... ir zinot gal galit pakonsultuot kaip jus rankoves apskaiciuojat kad nebutu suverztos per pazasti, nes man jos visada tokios gaunasi... :-/
aciu.
Akvile, mezgiau nemazai, nors paskutiniu laiku labai daug laiko , beveik visa laisva laika uzima man decoupage...
Man atrodo, nera skirtumo ar tai ilgas ar tai trumpas megztinukas...
Visada pries mezgant , nusimegzk maza pavyzdziuka, pagrindinio rasto, na ir papildomu irgi.
Pasiskaiciuok kiek akiu telpa i centimetra , plocio ir aukscio.
Pasidaryk iskarpa viso megztinuko, nugara, prieki ir rankove.
Naudokis aprasymu, visur buna labai gerai aprasytas pazasties ir rankoves nuleidimas, o lengviausiai megzti reglanu, niekas nesusitraukia, labai garaziai guli, ir beveik kiekviena modeli galima padaryti reglano rankovem, trupuiteli ji pakeitus.
Turek iskarpas ir mezgant pridedi prie iskarpos ir matai , ar teisingai mezgi.
Pabaigus prisegu prie iskarpu ir per dregna skudura truputeli , lengvai palyginu, palieku prisegtus isdziuti, jeigu rastas iskilus , lyginu taip kad nesubliuskinti rasto, susiuvus lengvai palyginu siules, bet visad per skudura, ir tik trumpam lengvai pridedant lygintuva, nebraukti.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume Negali prisgti failus Gali traukti failus iš šito forumo