Prisijungė: 2008 06 24 Pranešimai: 29 Miestas: Kaunas
Parašytas: 2008-06-28, 15:41
niu va nusipirkau siulu tai bliuskutei nerti ir nuneriau viena gelyte idetu parodyti kai atrodo. laukiu komentaru
nuotraukoje gal nesimato bet ji istikruju nera didele. gal todel kad siulai per ploni.
dabar neapsisprendziu ka daryti ar nerti ta bliuskele ar ieskotis is kitokiu motyvu.
Jurgita man labai patinka spalvų derinys!!! Bet manau, kad viduriuką turi padaryti iš trupučiuką storesnių siūlų, tada aplinkui gali būti ir ploniau, bet šiaip tai man patinka motyvas!
Prisijungė: 2008 06 24 Pranešimai: 29 Miestas: Kaunas
Parašytas: 2008-06-28, 19:21
aciu Elenuke.
as kaip pirkau siandien tuos siulus tai man pardavejas sake kad neblogas pasirinkimas
niu bandysiu nerti ir sujungti ziuresim kaip gausis visas mezginis sunertas. kai vienas motyvas tai sunkoka kazka nusprest, nes kai ju daugiau tai ir vaizdas visai kitoks
na kuo plonesni, tuo dailiau atrodo, ir aisku, kad nebutu siulas su pukeliu, nes maudymukas i maudymuka nepanasus pasidaro (as mamos paprasiau, kad man siulu nupirktu plonuciu maudymukui, tai nupirko tokiu su pukeliu, tai is patirties sakau... geriau nereikia )
Prisijungė: 2007 12 11 Pranešimai: 31 Miestas: Kaunas
Parašytas: 2008-07-14, 21:47
Merginos, būkit geros, įdėkit man kokią aiškią ir paprastą schemą maudymukui... sudėtingiausia man dėl visų išmatavimų ir formos... noriu būt užtikrinta, kad paskui įpusėjus nereiktų ardyt aš tuose rusiškuose puslapiuose nelabai suprantu, o ir modeliai nelabai man ten man reiktų paprasčiausio modeliuko - liemenėlė-trikampiukai, o triusikėliai su dirželiais šonuose... žinau, kad paprasta, bet be pagalbos aš tikrai nusigrybausiu
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume Negali prisgti failus Gali traukti failus iš šito forumo