labas, esu naujoke pas jus todel atlesikite jei ka darau ne taip, cia vat radau tokias pirstinaites, o pati kaip mazas vaikas uzsimaniau paciu pirmuju, tu su gelytem
viska as susigaudau tik dabar uzsiemusi kitu kurineliu - triusikelius neriu kai juos pabaigsiu tada pradesiu sias pavasarines pirkstinaites nerti, tik nersiu truputi kitaip : plonesniais siulais ir gelytes prisiusiu nes noriu kokiu triju ant vienos pirstinais ir ant krastelio prie pirstu o ne per viduri, zodziu, pakisai gerai ideja beje o tu matei pirstinaites kurias idejau as?
va cia pirstinaiciu linkas http://public.fotki.com/a...39fac1aad9.html
Šios tai tokios jau vasariškos, arba prie kokios vakarinės suknelės labai dailios, na ir sunkiau nunerti.
O tokias kaip tos pirmos, aš draugei neriau - iki alkūniu ir irgi tik su viena gelyte (bet mažesne), reikės paprašyt kad nufotkintų, o tai gaila, darau darau atiduodu ir ženklo darbo nebelieka
na as irgi noreciau tas pirstinaites iki alkuniu nusinert jei turesiu valios bet dabar turiu nors triusikelius baigti nors jau uzsidegimas baigesi ps man patinka tavo parasas
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume Negali prisgti failus Gali traukti failus iš šito forumo