Prisijungė: 2007 05 30 Pranešimai: 2164 Miestas: Kaunas
Parašytas: 2007-09-03, 17:10
Oi kokie grožiai kaip ir aš norėčiau šlepečių ir kojinių... na deja aš nemezgėja nemoku.. o dabar jau ir laiko nelabai yra.... na bet bandysiu veltis šlepetes gal kas išeis o megztų kojinių reiks kaulinti iš senelės
Prisijungė: 2007 05 30 Pranešimai: 2164 Miestas: Kaunas
Parašytas: 2007-09-03, 18:01
Nėra sudėtinga.. na bet kažkaip man visad kiek megzdavau, nerdavau tai man kreivai viskas gaudavosi ... o dabar nelabai laiko yra... taip norėčiau prisėsti ir pabandyti pamegzti bovo senelė mane ir kojinių pradžią mokiusi megzti... na bet gal per kokias atostogas bandysiu... kažkaip velti man lengviau
Aš tai kai buvau maža visokių niekučių prinerdavau barbėm - tai buvo tarsi pradžia. Aišku dauguma buvo kreivi, šleivi, bet dabar nebekreivalioju. taip ir tau būtu, jei jau bent pradžią moki, tai po kiek laiko ir visas darbas gražus išeitų.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume Negali prisgti failus Gali traukti failus iš šito forumo