Prisipažinsiu, šiandien jau beveik baigiau daryti atvirutes, atradau laisvesne diena, o dabar dar kol egzaminai neužpuole viską užbaigsiu ir išsiūsiu kaip kitom merginom sekasi daryti? gal jau dar kas gavo? kas išsiuntet?
Prisijungė: 2007 05 30 Pranešimai: 2164 Miestas: Kaunas
Parašytas: 2008-01-04, 15:02
Sveikos, aš jau gavau atvirutę ir neviena, o dvi net labai gražios man taip smagu buvo gauti tą laiškų ir atvirutes jau vakar atnešė tą laišką, bet tik šiandien pas mane močiutė atėjo ir atnešė tą laiškutį, tai kaip džiaugiausi atvirutėm ir manau kad man atsiuntė Angels
ačiū
Tu atspėjai migla Ir dabar pasakysiu, kaip aš atspėjau, kad tu man atsiuntei.Kaip tik ėjau į paštą tas atvirutes išsiųsti ir man padavė laišką, nagi žiūru, kad ten ta pati pavardė ir vardas
Prisijungė: 2007 05 30 Pranešimai: 2164 Miestas: Kaunas
Parašytas: 2008-01-18, 11:09
nava pagalvojau reikia psiziureti kas gavo atvirutes ,o kas dar ne.
1. Migla - gavo
2. Lietuve
3. Giedrianka
4. Moonrat
5. Angels- gavo
jei kas jau gavo tai pataisykit parasyk cia nukopijave si sarasa. Baisu , kas dabar tuose pastuose dedasi, kad taip ilgai neateina atvirutes pas jus i namus
As jau gavau ka tik atnese 2 laiskus is Lietuvos, ir trecia mano sugrizusi, kur dar karta turejau sumoketi , kad grazino.
Gavau net 2 atvirutes, nuo atskiru merginu, gal kas suklydo, ir man pasiunte...
Bet labai malonu gauti, nuostabios atvirutes, jau siandie viska i sona, neisiu miegoti kol nesukelsiu visu nuotrauku...
Sugrizo siunta registruota, siunciau Moonrat, raso, kad gavejas neatsiieme, pasiusiu i privata nuotraukas, kas rase ir is kokio pasto, nes ant voko viskas kas priklijuota gerai matosi, tai nebuvo laiskas ne i svapa, nei atc, bet siunciau ATC jau moonrat gruodzio pabaigoje, dar negavo, jau neramu ko taip ilgai, i Svapa pasiuciau sausio men , bet tai jau registruotas, priorytetu, irgi turetu buti, gal dazniau reikia tikrinti pasto dezutes...
Netikiu , kad Moonrat galejo neatsiimti, pirmos siuntos nesulauke, kazkur prapuole, tai antros, labai lauke, kasdien rasydavom viena kitai, o dabar sugrizo, o gal kur gulejo uzmesta, kai pradejau tarptautines pajieskas, tai istrauke sugrazino, nezinau net nemalonu siusti, nezinai ar gavejas gaus...
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume Negali prisgti failus Gali traukti failus iš šito forumo