Kadangi čia mano kaltė, nes pradžioje konkurso neparašiau tiksliai kad negalima dėti rodytų nuotraukų, ir kadangi maža tikimybė, kad kažkas matė (jeigu aš neradau iš karto, o kai radau pašalinau), darbelis lieka
Pykit ant admino
Prisijungė: 2007 01 18 Pranešimai: 274 Miestas: Vilnius
Parašytas: 2007-10-08, 22:17
Labai labai patiko darbeliai o kodėl tik už du galima balsuoti? anksčiau buvo už tris buvo sunku išrinkti 3 geriausius, o 2 dar sunkiau.
aš užsikrėčiau ir dabar mezgu saviškiui šaliką
_________________ Reikia žinoti kažką apie viską ir viską apie kažką.
SAUNUOLES, TAIP IR TOLIAU STENKITES. DARBELIAI VISU PATIKO TAD LABAI JAU SUNKU APSISPRESTI, BET PRIE TAISYKLIU PRIPRANTAMA. ACIU UZ GRAZU UZKRATA JAU PANELES PUOSIU IR AS.
Prisijungė: 2007 05 30 Pranešimai: 1975 Miestas: Kaunas
Parašytas: 2007-10-13, 10:19
Sveikinu pirmos vietos laimėtoją Zavę!!!Taip pat antros vietos laimėtoją Lijundrą ir trečios vietos laimėtoją Brashkę!!!!Ir visom visoms dalyvėms linkiu daug daug kūrybinės sėkmės, ir kad ši žiema jums būtų tikrai šilta su tokiais puikiais darbeliais !!!! Gėlės Jums!
Prisijungė: 2006 09 03 Pranešimai: 1998 Miestas: Vilnius
Parašytas: 2007-10-13, 11:04
Sveikinimai Zavei !!! Ir visoms kitoms dalyvėms - vusų darbeliai labai gražūs ir šilti !!!
Migla, Moonrat, ačiū už sveikinimus Man labai malonu, kad mano pirštinės jums patiko patogumu jos nelabai pasižymi , bet delnų pusei yra tarpas, per kurį galima iškišti pirštus - pats tas kai norisi išsitraukt iš kišenės saldainį, o aplinkui šalta šalta
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume Negali prisgti failus Gali traukti failus iš šito forumo