Rytiete, nesunkiai Priterliojau lipalo ant sasiuvinio, tada plesiau servetele gabalais,uzdejau ir stumdziau teptuku kaip norejau.. kad gumuliukai,ir raukslytes pasidarytu... Kai uzdziuvo, daziau , tapsnojau keliais sluoksniais Tik va, as ta sasiuvini lakavau purskiamu laku (alkidiniu) , tai iki siol jis man smyyrdi...
Prisijungė: 2006 12 24 Pranešimai: 259 Miestas: jurbarko r.
Parašytas: 2008-10-27, 06:16
Nesava, įdomūs tavo darbeliai Norėčiau sužinoti, iš kur imi paveikslėlius? Juk ne tik iš servetėlių?
Mamutuk, Tavo darbeliai tiesiog stulbina. Į juos ilgai galima žiūrėti - turi tokią trauką. Tai ne tik išraiškinga, bet ir paslaptinga.
Gaila, kad be galo daug laiko turiu skirti savo tiesioginiam darbui, o pomėgiams tik priebėgšmiais...
Prisijungė: 2007 11 22 Pranešimai: 356 Miestas: Vilnius
Parašytas: 2008-10-27, 09:43
juupeer, nicole, lietuve, Aciu jums
Noriu dar parodyti kaledinius žaisliukus
Plastikiniai žaisliukai ryžinis popieriukas ir aeroplastas Na žinoma daug blizgučių ir bantukai kurie liko nuo praėjusių švenčių
Mamutuk, nuostabus burbulai, man jau padvelke Kaledu kvapais , netgi norejosi zvilgteleti pro langa, ar nekrenta sniegas...
Mamutuk, zinau kad visos labai uzsiieme, o gal pamokele paruostum, kaip tai darai, kokias priemones naudoji, kur tai galima viska isigyti, zinoma ir burbulus, ir popieriu ir tt.
Masmutuk, kodel, jejgu nori kazkam padeti ir jie nezino kur tai pirkti, kodel negali pameginti padeti , ir tuo paciu pasireklamuoti... man tai viskas teisingai atrodo.
_________________ Mano galerija
Paskutinį kartą redagavo lietuve, 2008-10-27, 16:53. Redaguota 1 kartą
Prisijungė: 2006 12 24 Pranešimai: 259 Miestas: jurbarko r.
Parašytas: 2008-10-27, 17:36
Mamutuk, pasakiški burbulai. Kaip tik šiandien pasvajojau, kad neilgai trukus ir kalėdinė nuotaika ateis, o tada tikrai kažką tokio norėsis nuveikt. Pamokėlės visos, manau, norim
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume Negali prisgti failus Gali traukti failus iš šito forumo