Pagrindinis puslapis
DUKDUK  IeškotiIeškoti  Narių sąrašasNarių sąrašas  Vartotojų grupėsVartotojų grupės
RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  AlbumasAlbumas  Chat  DownloadDownload

Rodyti ankstesnę temą «» Rodyti sekančią temą
: elenuke
2008-11-09, 00:09
Visa kita, daryta technika -decoupage
Autorius Pranešimas
tarskute
Lady svečias

Prisijungė: 2008 03 01
Parašytas: 2008-09-19, 10:15   

:oops: ciu uz komplimenta :oops:

Google
Sponsor
Parašytas: 2008-09-19, 10:15   Advertisement

Rytiete
Lady svečias

Prisijungė: 2008 07 23
Parašytas: 2008-09-20, 09:10   

Štai mano naujasis darbas, galiu pasakyti vienas iš pirmųjų, bet gan neblogas :) Tai dovana broliui sutuoktuvių proga :roll:

ladie
Pradedanti Craftlady

Prisijungė: 2008 08 20
Parašytas: 2008-09-20, 09:37   

Saunuole,Rytiete :Bravo: Ant ko tu cia dazei? :good:

Rytiete
Lady svečias

Parašytas: 2008-09-20, 11:04   

Paprastai nusipirkau kibira Kalvarijų turgavietėj už devynis litukus ir su akriliniais dažais nuvariau pirmiausia, po to su auksine pasta kažkokia :) vėliau piešinukus atspausdintus klijavau ir šešeliavau :)

barbe9darbe

Prisijungė: 2007 03 12
Parašytas: 2008-09-20, 15:12   

Rytiete, nu šanuolė :Bravo: o aš vis mislijau, kada gi savo kibirą parodysi, jau pergyvenau, gal nesiseka kas ar ką, o čia prašau - visas meno kūrinys :good: Gražiai "surūdijinai", natūraliai atrodo senatvė, foto dailiai įsikomponuoja - viskas puiku, net nepasakysi, kad pradžiamokslė darė ;) :roll: Taip ir toliau :Rose:
Beje, papasakok, kaip priėmė jaunieji ir svečiai, kokia buvo reakcija?

Rytiete
Lady svečias

Parašytas: 2008-09-20, 18:52   

Na, galvojau, kad provincijoje bus žymiai prastesnė reakcija :) Bet šiaip didžiajai daugumai patiko. Svarbiausia, kad patiko broliui ir jo žmonai :) Kai kas nesuprato, maždaug, ką čia atvilkau, taigi, čia priklijavau tik nuotraukas atspausdintas ir viskas :D Bet darbelio buvo, svarbiausia, man patiko rezultatas... Dabar kai ką daryčiau kitaip, bet esmė liktų ta pati. Ir tu buvai teisi, Barbe9darbe, patardama, kad "bėgti" nuo sidabrinio varianto. Tas auksinis, rūdžių spalvos kibiras super atrodė :Yahoo!:

barbe9darbe

Parašytas: 2008-09-20, 19:57   

Tai puiku :Rose: nes pats baisiausias variantas, kai lieki nesuprastas ir neįvertintas... visko būna ir visoms, turbūt jau esi tai patyrusi... Visi iš pradžių taip mąsto: ai paveiksliukai priklijuoti, koks čia menas :( O kai pabando patys %) greitai dantis atšimpa (arba užsikabina amžiams - daug čia tokių sėdi ant kokių nors rankdarbių užkibusių :lol: )

Žibutė
Kandidatė į Craftlady

Prisijungė: 2008 07 09
Parašytas: 2008-09-20, 21:30   

:ROFL: oi kaip teisingai pasakei - "dantis atšimpa"...

Ir man taip nutikę buvo - su tokia meile dariau, o giminaitė, gana pasiturinti ir (kaip maniau) gana apsišvietusi dama, neįvertino absoliučiai gimtadienio dovanos, kol nepamatė kažkur dailės salone panašaus... dydžio darbelio ir kainos nepamatė. Tada ir pagarba atsirado, ir vertinimas :crazy: Dabar draugėms giriasi - vienetinis, pasaulyje kito tokio nerasit...

Kaip kartais snobizmas juokina :ROFL: ))))))

lietuve
Craftlady fanatė ;)

Prisijungė: 2006 09 02
Parašytas: 2008-09-21, 07:23   

Rytiete, sauniai isejo, labai dailu!!!! :Rose: :Bravo:

~miracle~
Pradedanti Craftlady

Prisijungė: 2007 08 22
Parašytas: 2008-09-21, 12:33   

Labai grazus kibidas doziu :Rose: :sokt:

Va va, nesupranta kiti kiek cia darbo idet reikia... ir as, kai dailes mokytojai pasakiau,kad dekupaza egzminui darysiu, (is pradziu net nezinojo kaip atrodo tas dekupazas), inai pasake,kad nieko cia ispudingo,penkios minutes darbo... Mazdaug padumajes, paveiksliuka priklijuot.... :bite: Hrrrrrr, kaip supykau :rekt:

nicole
Tikra Craftlady

Prisijungė: 2006 12 24
Parašytas: 2008-09-21, 14:21   

Miracle, gal truputį konservatoriška Tavo mokytoja, gal per greitai ir paprastai paaiškinai, ką reiškia dekupažas. O kad supykai, tai gal gerai, nes kartais pyktis pastūmėja taip dirbti, kad gali kalnus nuversti.... Sėkmės, nenusileisk, ieškok, ką galėtum originaliai dekupažu papuošti( gal kokį seną mamos rankinuką, gal batus kokius ar senovišką lagaminą- būdavo tokie kaip dėžės..) Mano manymu, dar turėtum sulaukti palaikymo iš mokytojos ;) :D :)

~miracle~
Pradedanti Craftlady

Prisijungė: 2007 08 22
Parašytas: 2008-09-21, 21:05   

niu inai man siulo klijuoti ne serveteles, ne spausdintas reprodukcijos, o savo piestus darbus... Siulo pripiest visko kas saus i galva, tada skanuot, apdirbt su fotosopu ir tada spausdint ir klijuot :mhh:

Va, pasidariau sioki toki sasiuvinuka istorijos uzrasams :roll:

Rytiete
Lady svečias

Parašytas: 2008-09-21, 21:13   

Dėkui, dėkui :Yahoo!: Kam tos rožės kibire? :) :lol:

Miracle, o kaip padarai tą tokį paviršių ale rauktą??? :roll:

Pažįstama užprašė vazas išdekoruoti gimtadieniams keliems. Bet aš kažkaip nelabai noriu ir moku ant stiklo. Radau čia vienos merginos tinklalapyje ant keramikinės vazos gražų dekupažą... Gal kas darėt vazas tokias didesnes? Norėčiau pasižiūrėti variantus galimus ;)

barbe9darbe

Parašytas: 2008-09-22, 06:00   

~miracle~, žavumėlis :good: :good: :good: labai tinka senas fonas, kaip Rytietė sako - surauktas :D prie tos senovinės panelytės :Bravo: ir juostelės :good:

Rytiete, galima nuostabiai padaryti ant stiklo su atvirkštiniu dekupažu, paknisiu pas save ir tau atmesiu pavyzdukų. ;) O ant keramikos tai fantazijai ribų nėra - kas tik šaus į galvą: nuotraukos, koliažai, klasikinis dekupažas, kas nors modernaus, asmeninės foto ir t.t.

lietuve
Craftlady fanatė ;)

Prisijungė: 2006 09 02
Parašytas: 2008-09-22, 06:17   

Miracle, labai , labai grazu, ir man labai patiko tas raukinukas, esi saunuole darbelis nuostabus!!!!! :Rose: :Rose: :Bravo: :Bravo:

Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Ši tema uždaryta. Jūs negalite redaguoti pranešimų ar rašyti atsakymų
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Negali prisgti failus
Gali traukti failus iš šito forumo

Pereiti į: