Aciu mergaites ,man taip pat smagu, kad jum patiko mano darbeliai,nuteikia ikvepianciai.O juk net neisivaizdavau, kad yra toks dekoravimo budas,kai atradau sia svetaine,tai lyg lobi atradusi jauciausi,skaiciau ,skaiciau ir dar karta skaiciau forumus,o tada ryzausi ir as pabandyti,labai daug padejo mergaiciu padarytos kalideles,is kuriu galejau pasimokyti ir pati to nedaryti,toliau jau fantazijos reikalas.Noriu pasakyti visoms kurios tik pradetat,rodykit viska,net jei ir nelabai gaunasi,cia moteriskes draugiskos ir tikrai jums pades, o tuo paciu bus naudos kitoms naujokems ir pacios pataisysit darbeli.Visoms linkiu neissemiamos fantazijos ir gelezines kantrybes
Tarskute, malonu matyti prisijungus i musu bureli...
Dar maloniau matyti Tavo darbelius, darbeliai atlikti graziai , su vaizduote...
Na ir dekui uz patarima kitoms merginoms, kurios pradeda si ta technika decoupage, tikrai nebijokite pasirodyti savo darbeliu, visada stengsimes padeti jejgu kils kokiu sunkumu...
Ačiū, mergaitės čia buvo pirmas pabandymas ant faneruoto paviršiaus. Kliurkų yra, bet ir pamoka ateičiai, ką ir kaip daryti Restauruoti daug sudėtingiau, negu ant naujo dekoruoti...
Restauruoti yra ir sunku ir sudetinga, bet koks didelis malonumas, kai daiktas igauna nauja gyvenima, ir gali dar puosti namus daugeli metu, atrestauruoti daiktai yra daug vertingesni nej nauji...
oi kiek daug darbo idejai,suprantu,nes pati sveiciau panasu staliuka,be ranku likau,tik as dar po to spakliavau,nes buvo suskeldejes sponas nuo dregmes,bandziau paslepti duobes ir kai tik jau buvau paruosusi dekoravimui atsitiko taip jog ta staliuka nuo terasos nupute stiprus vejas ir staliukas nepataisomai suluzo,pykau siaubingai ant saves kad nakciai neistumiau i namus.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume Negali prisgti failus Gali traukti failus iš šito forumo