Prisijungė: 2006 12 24 Pranešimai: 261 Miestas: jurbarko r.
Parašytas: 2008-08-10, 16:37
Sveikinu, Liucija, įklimpai į dekupažą, jaučiu, ne tik tu, bet ir Tavo mamytė. Tas grūdėtumas man visai patiko ant vazono, nebūtinai viskas turi būti lyg "nulaižyta", vis šioks toks efektas. Gražus vazonas. Mes su dukra pernai vasarą vazonų taip pat prisidekupažinom, nulakavom, o kai pasodinom gėles, vienas labai nutamsėjo nelygiai, lyg nupelijo , gal gerai nebuvo išdžiovintas po plovimo?
Sėkmės, Liucija ne tik tau, bet ir Tavo mamai!
Miglita, svaika įstojusi į deko mėgėjų gretas
Puiki vasara - tiek naujų dekupažisčių užderėjo
Suoliukas įgavo naują kvėpavimą, turbūt ir pati esi patenkinta atlikta restauracija Jei tie žali raštai - servetėlė, tai atlikai milžinišką darbą net raukšlių nėra, šaunuolė
nicole, ačiū labai, dabar kai pasakėte, man net neramu dėl to išdžiovinomo pasidarė...o gal čia nuo drėgmės laistant? Oj, žiūrėsim, kaip čia man "nešiosis".
O dėl užsikrėtimo ai vaikšto mama po namus ir sako, ką dar dekupažint galima Sakėm taburėtes gal pabandysim...
Miglita, koks dailus... Labai smagiai sėdėsis ant tokio grožio
Miglita maladec!! kantrybe turi nerealia jei sugebejai sitaip dailiai susidorot su servetele! as tai pasikeikdavau net garsei kai ta nevidone imdavo rauksletis ir visaip kitaip demonstruot savo charakteri sekmes tau ir kurybiniu polekiu
Liucija, labai grazus vazoneliai, kaip Barbe rase, sauniai tas apsamanojimas isejo, net sendinti nereikia, labai dailiai, super!!!!!
Miglita, labai graziai padirbeta...
Taip lygiai be rauksleliu, saunuole, dailus suoliukas!!
Prisijungė: 2006 12 24 Pranešimai: 261 Miestas: jurbarko r.
Parašytas: 2008-08-12, 18:38
Tik dabar pamačiau Miglitos suolelį .Kantrybė ir kruopštumas neišpasakytas! Čia tai jau bus stipri dekupažuotoja .
Liucija, aš, norėdama išlaikyti dekupažinto vazono grožį, pasodinu gėlę į mažesnį vazoną ir po to ją įstatau į dekužintą vazoną. Laistydama išimu, po to vėl įdedu... Žinoma, čia ne išeitis. Taburetes dekupažinau, bet parodyt "sarmatijuos", nes žadu viską nuimt ir iš naujo daryti kitaip. bet tai jau žiemą bus.
tarskute, sveikutė puikus skeldėjimas, gražiai sukomponuotos rožės, tas nukritęs lapelis... (tyliai - o kas tai per daiktas? jei tik pabandymas ant lentos, tai galuose prisuk rankenėles, na tokias kaip balduose būna ir bus šaunus padėkliukas )
tai lentynele,ja jau padovanojau,nebegaliu nufotografuoti is sono,ten dar buvo atrameles,aciu uz vertinima ,smagu kad galiu ir as pasigirti bent si ta pramokusi,nors iki jusu lygio dar toli grazu
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume Negali prisgti failus Gali traukti failus iš šito forumo