Prisijungė: 2007 11 22 Pranešimai: 321 Miestas: Vilnius
Parašytas: 2008-07-08, 18:25
Daliuke, barbe9darbe, aciukas Nabarbe9darbe, kas nerizikuoja.... Gal nesupras tie svečiai?!!! O jei ka tai jau nauja teks daryti Ko tik dėl tu svečiu nepadarysi Gal pati i svečius ?!!
Daliuke, žiūriu, puiki pradžia Lentelės šaunios, ypač graži ta su žolelėm - vienfazis jai labai tinka. Kitoms abiems taip norėtųsi šešėliukų... tada būtų akiai malonesnis vaizdas, nesimatytų, kad tiesiog priklijuotas paveiksliukas, na atrodytų daugiau link tapybos, ko labiausiai dekupažu ir siekiama... bet jei dar bijai, nedaryk, kai išmoksi, galėsi toliau padailint.
Aurelija-ma dailiai isejo panaudoti vienfazi kraka, sutrukinejimai dailus, bet panaudojai ant visos lempos pavirsiaus, ir neatrodo tai ne naturaliai, paveikslelis cia tau irgi prapuole, per tamsiai viskas, ir lempa toki niuri...
As tavo vietoje dar kartuka pameginciau, jejgu nelakavai, ir eitu nuplauti.
Jejgu nori panaudoti vienfazi kraka, tai tik vietom, ir gal paveiksleli linksmesni ir kad ant pacios lempos ir pagrindo butu, kad igautum visuma...
Bet tai tik tam parasiau kad galetum truputi paaksperimentuoti, bus idomiau...
Prisijungė: 2008 03 19 Pranešimai: 27 Miestas: Vilnius
Parašytas: 2008-07-16, 20:47
Aciu, Barbe, uz patarimus! Su seseliais dar sunku , na bet po truputi galesiu paeksperimentuot. Viena toki eksperimenta, kur siek tiek pabandziau, nusiunciau konkursui
niu zinok lietuve kad plauti tikrai neplausiu jau koki pusmeti jinai pas mane stovi, mane tai labai tenkina jos spalva ir vaizdas, jinai buvo tokia slyksciai zalia , ir ispradziu buvo sugalvota tik visa nusendinti ir tiek, bet kazko truko, tai dar angeliuka patubdziau ir cia servetele naudota, bei antra puse dazyta baltai kad visai nedingtu toje lempoje, ir nulakuota uz nuomone aciu
Prisijungė: 2007 12 11 Pranešimai: 31 Miestas: Kaunas
Parašytas: 2008-07-17, 10:14
o man ta lempa tai žinokit kaip tik - nei pridėsi nei atimsi ir spalvos, mano nuomone, parinktos nepriekaištingai, pati dabar galvoju kaip tokia stalinę lempą išdekoruot, ir visai nenoriu kažkokių ryškių ornamentų bet čia žinoma kiekvienos skirtingas skonis, tai ir įdomiausia
Aurelija-ma, man lempa pasirode per niuri,dezutes Tavo, ir kiti darbeliai pilni gyvenimo, spalvu, maniau kad tai vienas is pirmu darbeliu, bet jejgu tau tinka interjiere, ir atitinka paciai, labai gerai, kiekvienam pagal skoni ...
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume Negali prisgti failus Gali traukti failus iš šito forumo