Ziuriu Mamutuk vis profesionaliau dirba! Malacius!
Noreciau ir as kazka parodit,cia yra kaip vonios kambario staliukas(tik nekreipkit demesio i bardaka,mums tiesiog truksta remonto)
akriliniai dazai,spaisdintas piesinukas.
masya , aš irgi prisijungiu prie Emilės - drąsiai paspalvink aplink paveikslėlius, parink panašią spalvelę ir pirmyn. Paveiksliukai labai gražūs, linksmi, fantastiški, todėl didelių menų nereikia, tiesiog tik gerai parink spalvą ir pažaisk. Gal kokius debesėlius, gal augmeniją, na paleisk fantaziją į lankas Dar porą tos pačios spalvos brūkšnelių ant kojyčių - ir bus olialia
Prisijungė: 2007 11 22 Pranešimai: 360 Miestas: Vilnius
Parašytas: 2008-03-14, 17:56
masya, As turiu fantastiškas mokytojas Su jomis neįmanoma netobulėti ( čia as apie barbe9darbe, Emile, lietuve, maksimum, ir kitas cia esančias ) Tau irgi ziuriu sekasi
masya, grazus spalvingas staliukas, ir man truputi truksta apibendrinimo, sujungimo i visuma, gal spalvingesniu pakrasteliu, o gal seseliuku, tik is pradziu palakuok pries darydama seselius, nors karta, jejgu kas neiseitu lengviau nuplausi ir nesugadinsi...
Ivareika, grazus tvarkingi darbeliai, labai gerai parinkti atspalviai, man labai patinka...
Parodziau kedute ryte. Labai tingejo keltis ,bet kai atnesiau kedute soko is lovos. Ir tepasake _Cia tai geras!!!!!!!!!! Po to vyko ilgos derybos kad leistume ,kedute i darzeli nestis. ,mat tokios niekas netures ! Na o dabar kas tik uzeina i svecius pirmiausiai rodo mamytes piesta kedute Tiesa dar uzsiprase taip nupiesti ant jo dvieju aukstu lovos
Prisijungė: 2006 09 03 Pranešimai: 2042 Miestas: Vilnius
Parašytas: 2008-03-17, 17:27
ivareika, labai gražūs darbeliai, man labai patinka pirmas indas, tikrai, taip gražiai suderinta O kėdutė tai Vaikas kiek laimės o jei dar mama ir lovą taip išpieš
Prisijungė: 2007 11 22 Pranešimai: 360 Miestas: Vilnius
Parašytas: 2008-04-12, 15:21
Na vat ir dar vieni paveiksliukai padaryti siek tiek kitokia technika su vienkomponenciu kraklium... Buvo:
1.fanera.
2. priklijavau servetėle
3.lakavau laku
4.kai pradžiuvo tepiau vienkomponenti krakliu, džiovinau pernakt
5.ryte lakavau
6.kai išdžiuvo įtrūkimus įtryniau auksu
Ten kur gėlės-viskas dėta voleliu, o ten kur arka - teptuk. Ne pačios geriausios nuotraukos,bet gal matysis Tikiuosi nieko nepripainiojau
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume Negali prisgti failus Gali traukti failus iš šito forumo