Istikruju merginos labai graziai, kruopsciai padaryta, beveik kaip musu PROFIU (liezuvi rodau Profem, kad bijotusi, nes pervis tuoj jus ) Saunuoles !!!!
dekoravau darbo knygutę. iš pradžių buvo ryškesnė, raudona, ir kilo mintis ...turėk mane... geiša mat... tai ryškiai raudonai užrašiau. o paskui tik dingt mintis - juk su ta knygele pas šefą nuolat eisiu, tai kai puoliau trint tą užrašą... na bet vis tiek užrašiau... tik blyškiau, gal nekris tiek į akį :mrgreen:
nuotraukose nesimato, bet tie trūkiai violetinės spalvos, kaip geišos kimono
_________________ Šypsena - tai kreivė, kuri ištiesina viską
Sveikos, darbštuolės,
Čia mano vieni iš pirmųjų blynų
Šitą staliuką dariau a la džiovintų gėlyčių, kaip atvirukai būna padaryti
O čia staliukui draugė.
Kritika priimama :rabbit:
Jo, čia bandžiau "šešėlius" daryt. Dabar jau kitaip daryčiau, o tada... Peckelė vienu žodžiu. Ir čia paprastas atspausdintas popierius. Na bet jei žiūrint į tai, kad tai buvo sens, nušiuręs staliukas, o kėdė jau beveik į šiukšlyną keliavo, tai dar patarnaus mums truputį :-P
O čia pirmas sendinančio lako išbandymas su paveiksliuku, spausdintu ant popieriaus iš batų dėžutės:
Barbe labai patinka viskas - stalas labaiusiai, man ten nieko netrūksta, labai taip švelniai atrodo, na o vonios kambarys dabar gražuolis bus ( o su tuom rankšluoščiu - hiijiji - pagavai visas).
Aš turiu vieną bet -> norisi didesniu nuotraukų....
Sveikos, mergaitės,
pabaigiau vonioj lentynėles, tai atiduodu jūsų teismui. Komplektas jau pilnėja, dar minčių yra, tik laiko mažai. Lentynos pačios paprasčiausios, medinės, pirktos JYSK po 7,99 Lt. Vyras truputį pameistravojo, sujungė kampu, nes pas mus tokie mandri kampai... Foto kokybė prasta, atsiprašau, fotikas durnavoja (arba jam netinka mano biolaukas).
Kol čia rašiau, vyresnioji jau apkrovė savo dezodorantais ir kitais dalykėliais, pritaikė, vadinasi. Bėgu ir aš užmesiu kokį kremuką, o tai tuoj vietos neliks
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume Negali prisgti failus Gali traukti failus iš šito forumo