Noriu jums parodyti savo virtuvinį komplektą
Kruopštumo ir kantrybės pritrūkau,tai matosi nemažai liapsusų,bet kažkaip šeimyna džiaugiasi,tai tas ir paguodžia Dėl stalo toks klausimukas ,paskutinius sluoksnius tepiau akrilinio lako,kažkaip vis tiek su maistu kontaktas bus ar vis tik reiktų užpurkšti sintetinio lako
lasheli, šaunu džiaugiuosi už tave, kad nuo pat pradžių nebijai imtis už didesnių darbelių, viskas pavyksta ir mokaisi bei įgauni patirties, o tuo pačiu ir namus gražini Griekų nematau, niekam ir nerodyk, čia atseit toks meninis užmanymas ir taškas o jei dar šeima patenkinta tai išvis
Aha, dėl lako: akrilinis atseit nekenksmingas, bet ir nevalgomas. Bet su maistu labai ir nesilies, nevalgysi nuo stalo, o kad lėkštę padėsi - nieko baisaus. Aš dėl kitos priežasties siūlyčiau užlakuoti dar ant viršaus ne akriliniu, o kokiu nors baldiniu - kad geriau laikytųsi ir nebūtų toks opus brūžinimui, trynimui, dėmėms ir pan. Nes akrilinis nėra ypač stiprus, o dar virtuvėje. Ir gražesnis viršutinis sluoksnis gautųsi, lygesnis - nes baldiniai lakai duoda daug lygesnį paviršių. Paieškok statybinėse pardėse, pereik per etiketes, tikrai rasi tinkamą. Ir dar liks kitiems dekupažo darbeliams. Tik rinkis ne vandens pagrindu, o kokį uretaninį, alkidinį ar pan. Tiesa, jie smirdesni ir viską plaut reikia su tirpikliais, bet norint galima prisitaikyti (susirask bearomatį vaitspiritą, mažiau dvoks).
Ir dar siūlyčiau virtuvę papuošti kokiu nors dekoru su tokiais pačiis elementais - aguonos tamsiame (lėkštę, bliūdelį, vazonėlį, paveisklėlį ir t.t.), labai gerai susišauks
lacheli, labai ir labai sauniai isejo, ir spalvos ir dekoras, viskas labai graziai, na ir darbo daug ideta, svarbiausia matyti nuostabi nuotaika pacios ...
Laukiam daugiau tokiu dailiu darbeliu, na ir pritariu Barbei, keletas tokiu paciu akcentu labai puikiai atrodytu virtuveje...
Prisijungė: 2006 11 17 Pranešimai: 314 Miestas: Vilnius
Parašytas: 2008-09-10, 08:02
lasheli ir aš prie pagyrimų prisidėsiu. Šaunu, toks didelis darbas atliktas, o broko tai kažkaip ir nelabai beįžiūriu Dėl lako tai ir aš pritarčiau Barbei9darbei, gal verta būtų kokiu nors neakriliniu dar padengti, dėl atsparumo drėgmei ir trinčiai. Aš turiu vieną baldelį lakuotą akriliniu tai jei pamirštu kokį šlapią skudurą ilgesniam laikui , atsiranda pabalusi dėmė paskui prapuola bet man tai jau nelabai patinka
atsiprasau kad klausiu eilinio klausimo, bet man idomu kaip tuos trukciojimus padaryti? seip mes to mokemes mokykloje darem mamoms vazonus 7 klaseje tai dbr idomu pasidare, nes klasiokes labai graziai daro. O gal dar zinote kur yra tu po viena pirkti serveteliu?
enrikucia, jei "trūkčiojimai" yra tai, apie ką tu manai, tai mes tai vadiname skeldėjimu. Pasiskaityk temose, tikrai daug apie tai prirašyta. Apie prekes dekupažui ir kur jas įsigyti irgi yra atitinkamos temos, pavartyk. O jei dar ir klasiokės daro, tai pirmiausiai jas pakamantinėk
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume Negali prisgti failus Gali traukti failus iš šito forumo