sauletoji Craftlady fanatė ;) gyvenimas yra nuostabus;)
Prisijungė: 2007 03 04 Pranešimai: 841
Parašytas: 2008-06-23, 11:56
dar pora darbeliu greitu imesiu aisku su jumis lygintis man dar toli,bet bandymus darau,papuosiau pora dezuciu,kad sudet smulkmenas
(laukiu pastebejimu ir patarymu,kad galeciau pasitaisyt is klaidu mokomes visu pusiu nefotografavau,kad kitiems vietos butu
sauletoji, pirmoji komodėlė su raganėmis šauni
Antrojoje su tulpėmis ant stalčiukų taip atrodo, kad dar reikia truputį paspalvinti prie kotelių... bet mintis gera, linksmos, vasariškos dėžutės
Sauletoji, graziai dekoruota, pataisyciau pakrastelius su juodais dazais,
na ir kaip Barbe patare pataisyti tulpes,
kad nepersisviestu geltona spalva,
o siaip linksmos , vasariskos komodeles,
graziai tvarkingai motyvai priklijuoti...
_________________ Mano galerija
sauletoji Craftlady fanatė ;) gyvenimas yra nuostabus;)
Prisijungė: 2006 12 24 Pranešimai: 262 Miestas: jurbarko r.
Parašytas: 2008-07-26, 13:26
Pagaliau ir aš išdrįsau ant senos spintelės kažkiek padekupažinti. Likau beveik patenkinta savo darbu. Aišku, kai kas ne visai taip, kaip turėtų būti pavyko....
Kaip matot, klijavau servetėlės motyvus(naudojausi 2-iejų skirtingų servetėlių motyvais), po to stengiausi surasti savyje tapytojos gabumų ir "pagaminau" foną. Tai lyg langas su vaizdu į tolį su apkrauta palange...
Norėčiau patarimų ir kritikos - juk visad geriau mato akis iš šalies... Gaila, kad servetėlių su šiais motyvais jau nebeturiu...
Prisijungė: 2006 12 24 Pranešimai: 262 Miestas: jurbarko r.
Parašytas: 2008-07-28, 14:56
Daliuke, stalčiukas tik tas siaurutis, o kitus du skyriukus atidaro atlenkiamos durelės. Tai va, ir nebežinau, ką daugiau su jomis daryti, bijau perkrovimo
Ir aš įlysiu į šią temelę su savo dekupažu
čia toks dekupažas iš bėdos,keitėm langus ir meistrai labai negražiai nuplėšė tapetus,tai reikėjo kažką daryt
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume Negali prisgti failus Gali traukti failus iš šito forumo