Prisijungė: 2006 09 03 Pranešimai: 269 Miestas: Vilnius
Parašytas: 2006-11-07, 22:29
Nu grožis neišpasakytas :mrgreen:
lietuve sakyk, čia toks didelis paveiksliukas su visom fono spalvom(apačioj ir pan.) ar pati dažei? Graži servetėlė, labai tinka kanutei. Aš vaikystėj į tokius uzbonėlius žemuoges rinkau... uch prisiminimai
Sense, cia servetele, tik pritruko aplinkui, tai iskirpau fragmenta ir sujungiau, truputi padaziau, bet ir nuo serveteles yra truputi, labai megstu su emaliuotais dirbti, dabar darau dideli asoti, tik nenorejau labai spalvoto... :-)
Ačiū, mergaitės, už šiltus žodžius prisipažinsiu, čia mano pirmas darbas su servetėle. nesisekdavo man su jomis, ištyžta, susiraukšlėja, nors nusišauk. O šita pakliuvo man viena netyčia, tai visai kitoks popierius, tvirtesnis, beveik nesitampo, o raukšlelių ir norėdama neuždėsi. Reikėjo konkursui ko nors gėlėto, nieko tinkamo neturėjau, pasimaišė servetėlė po akim, ai, galvoju, jei neišeis, tai nuplausiu kaip visad ir viskas. O dabar džiaugiuosi kartu su jumis
Sveikos, mergaitės, čia mano naujasis laistytuvas Kol šilta, puikuojasi lauke, o žiemai priimsiu į namus, bus gėlėms laistyti Kaip tik užteks visas gėles apeiti - telpa apie 2 l.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume Negali prisgti failus Gali traukti failus iš šito forumo