Šiandien vėl su padėklu. Spalva originali, tokį pirkau, man patiko, tai ir palikau. Padažiau baltu akrilu tik po obuoliukais. Šešėliai, krašteliai irgi akrilu dažyti. Obuoliai skaldyti su Crackle Sottile, o krašteliai - su Crackle Medium. Lakavau poliuretaniniu laku.
Labai grazus padeklas, neperkrautas, tiesiog toks, kad jau norisi, deti ant jo kavute, pyraga ir sodelyje , po obelaite, pasimegauti karsta kava ir obuoliu pyragu... pavasaris... obelis zydinti, o ant padeklo raudonskruośćiai obuoliai...
Bent man suteikei nuotaika...
_________________ Mano galerija
Paskutinį kartą redagavo lietuve, 2007-12-16, 15:27. Redaguota 1 kartą
Ačiū džiaugiuosi, kad galiu pasidalinti su jumis gera nuotaika. Tikrai paprastutis padėklas, kasdieninis.
Lietuve, tavo puiki vaizduotė Obuolių pyragas tikrai čia tiktų + kava + tiesiai į lovą Kaip toks variantas?
Emile, pirkau dar vasarą TP, visai pigiai, po 9 Lt, tokie truputį gal ir ne visai aukščiausios kokybės, bet kai apdirbi, pusė velnio Jie būna jau dažyti - šito būtent ir palikau tikrą spalvą, o kitas buvo šaltai mėlynas - padariau tą su paukštuku. Daugiau neturiu tokių... pigių
Iš pradžių žiūrėjau žiūrėjau... nu kam tu tą paveikslą prie padėklų įdėjai... paskui įsižiūrėjau - taigi čia tas minkštas padėklas, su pagalvėle atseit, į lovą Žinau, faini tokie, reikės ir man apie tokį pagalvoti Tai sakai nori įvertinimo? Nugi visai nieko, toks minimalistinis, su savo stiliumi Įdomiai atrodo tos spalvotos "dėmės", suteikia savotiško kolorito ir paleidžia fantaziją į lankas.. Gal norėtųsi šiek daug daugiau tos žalsvos spalvos, kokia yra pagalvėlė - geriau "skambėtų", gautųsi darnesnis vaizdas. Dar gali šiek tiek ta spalvele patrint šen bei ten, gal ant rėmo, bet ne per daug.
O tas žydrasis visai maloniai žiūrisi, toks šviesus, lengvas, neperkrautas Nelabai matosi, bet turbūt darei su vienfaziu laku skeldėjimą, ar ne? Ir dar apie techniką. Va šito padėklo kraštelius aptrynei, ši technika vadinasi shabby - ji imituoja apsitrynusius paviršius. Tai jei imituoja, tai ir tu imituok - pagalvok, kur natūraliai daiktai nusitrina juos naudojant - ne visur, ar ne? Tai ir trink būtent ten: kraštelius, kampus, dar kur nors per vidurį krepštelk. Tada daug natūraliau atrodys. Na bet čia išmokstamas dalykas. Tiesiog kai vartai internetą ir akys užkliūva už kokio daikto - nu tikrai kaip senovinio - gerai įsižiūrėk, kur būtent kokie spalviniai sprendimai, kaip apsitrynę, kaip sutrūkę... tiesiog reikia pažvelgti lyg kitomis akimis - ne į bendrą vaizdą, o į detales, tada bus lengviau atkartoti tai savo darbeliuose.
Fu... prirašiau... Tik neįsižeisk, čia ne kritika, čia pagalbos ranka Pradžia puiki, luksim sekančių darbelių
Prisijungė: 2006 11 17 Pranešimai: 314 Miestas: Vilnius
Parašytas: 2007-12-18, 10:44
Mamutuk Barbės9darbės "pagalbos ranka" viską puikiai aprašė neturiu ko ir pridėti
Barbe tavo padėklas puikus!!!! Man būtent tas neperkrovimas, natūralios faktūros palikimas, kraštelių apipavidalinimas štai kas ir sudaro harmoningą puikų vaizdą . Rodos nieko tokio bet jis toks jaukus o kartu stilingas. Kažkaip pakrikai rašau bet tikrai labai labai gražu
Prisijungė: 2007 11 22 Pranešimai: 360 Miestas: Vilnius
Parašytas: 2007-12-18, 15:06
Aciukas Tai mano pats pirmas darbas ,na tas žalias padėklas. As dar ir dabar nežinau kaip ką daryti , kiek pamatau internete tiek ir bandau
Vat ir dabar perskaičiau kad dar po paveiksliuku reiktu ir šešėliu ir žalio supratimo apie tai neturiu
Gal kas paaiškintu?
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume Negali prisgti failus Gali traukti failus iš šito forumo