Lietuve, nevaryk Dievo į medį - tikrai graži lėkštė, nė kiek ne per tamsi, kaip tik natūraliai sena atrodo, per šviesios ir per ryškios būna tokios netikros, o šita kaip tik daili Skeldėjimai pavyko puikiai, gerai, kad paklausei patarimo Sakyčiau, labai jauki ir šilta
sauletoji Craftlady fanatė ;) gyvenimas yra nuostabus;)
Prisijungė: 2007 03 04 Pranešimai: 808
Parašytas: 2008-02-24, 15:45
o man truputi per tamsu,sendinimas labai grazus,pirma lekste man svelnesne buvo,bet cia tik mano nuomone kaip ziuroves,visu skoniai skirtingi lietuve MALACIUS!!!
Dekui visoms uz malonius zodzius, bijojau truputi to dvikomponentinio lako, ne visada gaunasi taip kaip noretusi, pasiziurau pas Jus, daugumas naudojat ir labai sekmingai, meginu vytis...
Oj kiek čia pas jus visas grožybių, fantastika, neatsižiūriu niekada, jau tokie visi gražūs, originalūs, mieli, ypatingi...net žodžiu pritrūkstu Darbštuolytės Norisi ir man pabandyti, bet bijau, nes žinau, kad užsikrėsiu virusiuku ir nebeis man nei mokslai, nei darbelis .. Ech, na bus vasara...
DDaiva , sveika prisijungusi į dekupažo sirgalių būrį ir dar su tokiais gražiais darbeliais Lėkštutės labai šaunios, skeldėjimai liuks , tulpės toios mielos ir jaukios, na o kita irgi turi dailiai atrodyti ryškesniame interjere Bet nuotraukas teks išmokti dėti per serverį...
Kleckepyte, bus tų mokslų čia kaip tik puikus būdas pailsinti galvelę nuo visų problemų bandyk, nebijok, mes padėsim, pamatysi, kaip patiks
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume Negali prisgti failus Gali traukti failus iš šito forumo