Sveikutės.susidomėjau labai dekopažo technika ir radau čia jus tiek neišpasakytų grožybių prikūrusių,įkeliu jūsų teismui keleta savo pirmų paveikslėlių-tai kalėdinės dovanos mano artimiesiems,bet žiūriu,kad man dar mokytis ir mokytis...
http://public.fotki.com/ritka68/
DECO tikrai šaunūs darbeliai, net nesitiki, kad pirmi Ir kompozicija, ir skeldėjimai, ir spalvos - viskas labai gražu
Tik būk gera, dėdama darbelius, iškart rašyk, kaip darei, su kuo... nes po to vis tiek merginos klausinės ir užims daug vietos ir laiko aiškinimai ir BŪTINAI dėk nuotraukas per serverius
Ačiū merginos už pagyrimus,darbeliai tikrai pirmi,pirmiausia padariau angelą, po to su giminės nuotrauka.Daryti paveiksliukai ant padėkliukų,kuriuos pirkau "SENUKŲ"parduotuvėje.Padėkliukus nudažiau akriliniais dažais ir sendinau Antik 1 ir antik 2.dėjau patiną maišytą su auksiniais dažais.Ten kur žalia spalva padažiau su akvarele taip man gaunasi norimi perėjimai.
Noriu pabandyti priklijuoti nertas juosteles, gal galite patarti kaip ir su kuo klijuoti.
Įkelti nuotraukų per serverį nemoku,ir nesuprantu kodėl nerodo man nuotraukų kur kryžiukai yra,vienu žodžiu žalia esu ir prie kompo ir prie dekopažo
DECO labai grazus darbai,ir labai jau nepanasu , kad pirmieji O paveiksliukus (turiu omeny tuos a la rankrascius) spausdinaisi?
Pirmi,pirmi mano darbeliai daugiau kol kas ir neturiu ,bet reikės prisėsti dovanoms dar turiu sumanymų,nes kai pabandžiau tai čia tiek galimybių atsiveria,tik laiko turėk Bet man taip nedrąsu buvo jums pasirodyti,tikroms dekopažo profėms,tai labai ir stengiausi .O tekstukai imti iš dekopažinio popieriaus.
Prisijungė: 2006 11 17 Pranešimai: 340 Miestas: Vilnius
Parašytas: 2007-11-15, 10:01
Deco, bent jau aš savęs profe tikrąją prasme irgi dar nedrįstu vadinti, nors jau pradėjau darbelius pardavinėti , mokomės viena iš kitos po truputį. Štai ir aš jau tau klausimėlį turiu, rašei kad paspalvinai akvarele o ji "plaukti" nepradėjo? Aš vien dėl to jos nedrįsau naudoti, nes kai ant viršaus eina akrilinis lakas, tai akvarelė gali lietis. Ar tu nelakavai kad taip gerai viskas? O dėl nėrinių klijavimo, mano manymu tai gal kokių stipresnių klijų reikėtų, gal "Momento". Aš kai dėžučių vidų klijuoju, tai visus kraštus su momentu pereinu, nes lipalas mėgsta ne visur gerai laikyti
maksimum, aš naudoju priemonę akvarelės efektui suteikti iš Artmanijos įsigijau, ji per pusę su akrilu maišoma, tai žinok tikrai gerai , o lakuojant nesilieja spalvos kaip ir su normaliu akrilu nudažius, šiandien nusipirkau panašios priemonės iš Puse plus, kai išbandysiu galėsiu pasidalinti įspūdžiais . Nėrinius esu klijavus iškarto su akrilo laku.
_________________ Nėra to blogo, kas neišeitų į gerą.
Deco, bent jau aš savęs profe tikrąją prasme irgi dar nedrįstu vadinti, nors jau pradėjau darbelius pardavinėti , mokomės viena iš kitos po truputį. Štai ir aš jau tau klausimėlį turiu, rašei kad paspalvinai akvarele o ji "plaukti" nepradėjo? Aš vien dėl to jos nedrįsau naudoti, nes kai ant viršaus eina akrilinis lakas, tai akvarelė gali lietis. Ar tu nelakavai kad taip gerai viskas? O dėl nėrinių klijavimo, mano manymu tai gal kokių stipresnių klijų reikėtų, gal "Momento". Aš kai dėžučių vidų klijuoju, tai visus kraštus su momentu pereinu, nes lipalas mėgsta ne visur gerai laikyti
Tai kad aš nelakavau dar,tai dabar ir bijosiu lakuoti.O šešėlius manau galima padaryti ir praskiedus akrilinius dažus.
Prisijungė: 2006 11 17 Pranešimai: 340 Miestas: Vilnius
Parašytas: 2007-11-16, 09:28
Aha taip ir maniau kad nelakuota. Deco nelakuok gali sugadinti, nebent bandyti tais purškiamais lakais, ištolo per kelis kartus. O gal neakrilinis lakas akvarelės netirpdys. Bet apie ką aš čia, jei Deco nelakuos, tai ir tie svarstymai nebūtini.
Emile, aš tą priemonę irgi turiu, nusipirkau dailės reikmenų parduotuvėje ir jau išbandžiau ką aš žinau.......gal ir nieko, o gal šiaip sau kažkaip neapsisprendžiu. Nuskaidrina akrilą tai tiesa, alia vis vien ne akvarelė . Galima su ta chemija kitko įdomaus prisigalvoti (na žinai....rusaitės daro visokius marmuro efektus )
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume Negali prisgti failus Gali traukti failus iš šito forumo