Ačiū labai labai labai ,aš turbūt panaudosiu turimą variantą,nes jis didesnis už a4 vormatą gerokai,tai reikės pagalvoti,ar apvalią dėžę ieškoti,ar ant stačiakampės komponuoti . Dar kartą dėkoju
Emile, labai dailus paveikslas, o pakrasteliams naudojai, folia sidabrine, ar dazais darytas tas sidabrinimo efektas??? Igavai labai idomiai, lyg butu ikonu budu daryta...??
Ach, Emile, tik dabar pamačiau dar vieną tavo šedevrą (kitaip nepavadinsi). Žinai, kas labiausiai mane žavi tavo darbuose - tai, kad tu pastoviai bandai kažką nauja, neįprasta, kad pritaikai ten, kur net nepagalvočiau Labai įdomus darbas, kažkuo primena aktorių plakatus, na gal matei su Merlin M O čia, kaip supratau, pati autorė įamžinta?
Tokios gražios akys, kam uždengei?
Ačiū man irgi šita naujovė patiko Čia toks glaistas rudas (liko nuo remonto, tai pritaikiau ) - tiesiog ėmiau po truputį su mentele ir tepliojau. Aišku, reikia, kad išdžiūtų, o toliau jau džyti kitom spalvom. Faktiškai tai jo spalvos beveik nesimato - jis kaip tamsus šokoladas - nes ant viršaus tepiau visokių atspalvių dažus: rudus, juodus, žalius, mėlynus, o galiausiai pabraukiau auksu.
Kaip mano duktė sakė - atrodo kaip iš Titaniko ištrauktas, apdumblėjęs...
Stebuklingas paveikslas. Ačiū Barbe už idėją su glaistu. O aš galvojau, kad čia koks nors iš senasnaujas reljefas. Aš irgi turiu to Sotille lako trūkinėjimams, ir juodą patiną. Patina tepasi gerai, o ką bebandžiau kitą, tai nesitepa. pabandysiu aliejinius dažus.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume Negali prisgti failus Gali traukti failus iš šito forumo