Arastija, matosi padirbeta, naudojai kraka, sutrukinejimai gerai isejo, uz technika labai giriu...
Bet kaip man, o noriu patarti nuosirdziai, jejgu paveikslelis nera didelis, zinau, kad norisi, bet gal geriau nenaudoti skeldejimu ant mazo paveikslelio, arba daryti plonycius, ir itrinti nelabai kontrastine spalva.
Kaip man cia geriau butu naudoti vienkomponentini kraka sonams dezutes, o paveiksleli palikti be trukinejimu...
Nors meginti galima visaip...
Senai rodžiausi, taisausi
Angeliukas( labai visoms patiko , jau leliukas tai ir man - pasaka )
Porelė( irgi sulaukiau teigiamo įvertinimo)
ir dar viena "saldi porelė"
Technika kaip visada, spausdinti paveikslėliai tik skirtingi sendinimo lakai. 1-mas iš "artmanijos", 2-as prancūziškasis, 3-čias "sotille" medium.
_________________ Nėra to blogo, kas neišeitų į gerą.
Emile, kaip tik paklausiau, ar ko naujo nepadarei, o tu čia tiek naujienų iškart sudėjai Angeliukas tikrai pasaka švelnumas, šventumas, vaikystė... Prancūziškoji porelė turi savo šarmo ir kažkokių užslėptų minčių - labai nevienareikšmiški ir simpatuškos.... O klasika... visada išliks klasika ir jos mėgėjų gretos nemažės Atlikimas, kaip visada, be priekaištų, puikiai derini lakus, tapybą, techniką, malačius
Mamutukas, Angels, Migla, tai džiugu, kad pataikiau pasirinkdama paveiksliukus ir priemones , juoda su žmogeliukais natūroje geriau nei nuotraukoje atrodo, net nesitikėjau tokio rezultato kai atsirinkau paveikslėlį
_________________ Nėra to blogo, kas neišeitų į gerą.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume Negali prisgti failus Gali traukti failus iš šito forumo