Nea nesislepiau niekur tik ateidavau, paskaitydavau, pasigrozedavau... kazka is idomumo padarydavau truputi, bet ne daug...
Man jau su veltinio forumu taip buvo... Stengiaus integruotis, parodydavau viena kita darbeli, bet kai retai pasirodai tai ir neisimena niekas, o ne tai isvis uzdaras burys..visos jos tik tarpusavy bendrauja, i naujoke net nekreipia demesio... tai ir i dekupaza kazkaip nekisau nosies nesiskelbiau kad taip pat nebutu bet ziuriu, kad cia draugiskesnes merginos
Prisijungė: 2006 11 17 Pranešimai: 340 Miestas: Vilnius
Parašytas: 2008-04-15, 12:16
Kristinakristi laukiam naujos dėžutės o kol taviškės dar nėra aš savo čia įstumsiu. Juodą jau kai kurios matėt kitur, o su angelais (saldžioji ) nauja. Užėjo noras klasikinę padaryti su visom rožėm, angelais, sendinimais ir cukriniais debesimis aplinkui
Prisijungė: 2007 11 22 Pranešimai: 266 Miestas: Vilnius
Parašytas: 2008-04-15, 14:37
maksimum, Super Labai patiko juoda (cia is Senuku dezute?) Supriiskai ja padarei Ir krakliukas ir paveiksliukas,o jau kaip prie jos tas blizgesys limpa... tai net ir žodžiu trūksta
Kitur gyriau, dar čia pagirsiu Juoda tai tikras saldainiukas, juodas šokoladas, ne, gal tiksliau - juoda karamelė... ryški, sodri, drąsi O šviesioji - lengvutė kaip tie angeliukai, žavi savo paprastumu (bet ne prastumu)
Kristinakristi, galiu prisikabinti tik dėl vieno - foto kokybės, na jau kaip nors bandyk ryškiau padaryti... o visa kita - tikrai be priekaištų, puikiai atlikta, suderinta, suskaldyta, tikrai gražiai žiūrisi, šaunuolė taip ir toliau ir gražiau
Va va... sugedo mano fotoaparatas...tai teko su telefonu fotkint, nes reikejo jau i swapa issiust... tai jau geriau nebus...kita darbeli fotografuodama pasitaisysiu aciu stengsiuos
Labai gražus koloritas, fonas toks šiltas, bet... neįžiūriu paveikslėlio, nors tu ką... jau kaip nors pabandyk su fotiku pažaist, be blico ir visaip kitaip - norėtųsi pamatyti
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume Negali prisgti failus Gali traukti failus iš šito forumo