Pagrindinis puslapis
DUKDUK  IeškotiIeškoti  Narių sąrašasNarių sąrašas  Vartotojų grupėsVartotojų grupės
RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  AlbumasAlbumas  Chat  DownloadDownload

Rodyti ankstesnę temą «» Rodyti sekančią temą
: elenuke
2008-11-09, 00:09
Deco - dėžutės
Autorius Pranešimas
vilkute
Kandidatė į Craftlady

Prisijungė: 2008 09 15
Parašytas: 2008-10-01, 18:52   

Na bandau ir aš prodyti savo pirmą dekupažinį darbelį (man atrodo, jis bus ir paskutinis :D ). Dar nelabai moku įkėlinėt nuotraukas pagal visas taisykles, tai pabarkit, ji kas nesigaus :)

O atrodo, kad gavosi, tik nuotraukų kokybė nekokia.

Šiaip žaviuosi tomis, kam pakanka kantrybės žaist su tom servetėlėm :Rose:
Tikrai, šaunuolės :) :) :)

Google
Sponsor
Parašytas: 2008-10-01, 18:52   Advertisement

barbe9darbe

Prisijungė: 2007 03 12
Parašytas: 2008-10-01, 19:32   

vilkute, o kodėl paskutinis? Jokiu būdu nesakyk niekada :) Visai gražus darbelis, tokia švelni dėželė :Rose: O kad nepatinka su servetėlėm kovot - tai tu jų ir nenaudok - pastudijuok kituose skyriuose, kaip dekupažuoti su kitokiais paveikslėliais: deko popieriumi, spausdink pati, be to, pilni žurnalai gražių paveikslėlių ;)

lietuve
Craftlady fanatė ;)

Prisijungė: 2006 09 02
Parašytas: 2008-10-01, 20:08   

Man irgi patiko dezute, labai svelni ir grazi... :Rose: :good:
Su popierium daug lengviau dirbti, nors as pirmenybe skiriu servetelem... :)

vilkute
Kandidatė į Craftlady

Parašytas: 2008-10-02, 08:14   

barbe9darbe, nesakau, kad tikrai paskutinis čia tas mano dekupažas :) Bet manęs šitas užsiėmimas nesužavėjo ir tiek.
Šiaip man ir pačiai rezultatas visai geras atrodo (bent jau geriau nei buvo). Labiausiai užkniso, kol aš tą dėžutę nušvitrinau %)

barbe9darbe

Parašytas: 2008-10-02, 09:18   

O, švitrinimas... :twisted: tikrai ne mieliausia dalis, bet be jos nieko gražaus nebūtų :) Nušveistą daiktą net į rankas paimt malonu, o nešveistą... :bad: skirtumas didelis. Ką jau padarysi - visuose darbuose yra ir malonumo, ir kančios. Kaip patarlės sako - be norago nebus ir pyrago ir pan. :"": O kai įpranti - tiesiog padarai ir nekreipi dėmesio, be to, ir įgudimas ateina, tik reikia daugiau praktikos ;)

nicole
Tikra Craftlady

Prisijungė: 2006 12 24
Parašytas: 2008-10-02, 18:07   

Vilkute, ir man patiko tavo dekoruotos dėžutės, ir taip atrodo, kad tikrai turi gabumų... Puikiai parinktas dekoro sprendimas. Gaila, kad jauties lyg ir netraukia ši sritis. Na, bet nors išbandei. Sėkmės tau rankdarbių ieškojimų labirintuose. :D :)

vilkute
Kandidatė į Craftlady

Parašytas: 2008-10-02, 18:34   

Reikėjo matyt kai aš ją gaminau :D
Vyrui juoko pridariau ir tiek - ypač kai švitrinau :lol: . Bet rezultatas jam patiko.

berlinerchic
Lady svečias

Prisijungė: 2008 06 07
  Parašytas: 2008-10-04, 08:53   

Stai ir mano paskutinis darbelis:

barbe9darbe

Parašytas: 2008-10-05, 17:50   

berlinerchic, sveika prisijungusi :Rose:
Daili dėželė, labai gražiai sužaidei su spalvomis šonuose, tas perėjimas nuo mėlynos iki rudos - :good: Pats skeldėjims gal galėtų būti ir kitoks, gal šiek tiek per stambūs plyšiai tokiam paveikslėliui, bet čia jau kūrėjo valia :)

berlinerchic
Lady svečias

Parašytas: 2008-10-05, 20:14   

dekui uz komplimentus ir kritika. kritika labai sveika irgi ;) is tikro truputi persistengiau su itrukimais ir per daug itryniau dazu i juos poto, gal maziau reikejo, nes net mergaites veidukas nelabai matyt buvo :( tai truputi teko pavalyti... ech, gyveni ir mokaisi ;)

barbe9darbe

Parašytas: 2008-10-06, 06:02   

Sakyčiau, gal kitu laku reikėjo, čia ne dažų kiekis kaltas, o pats skeldėjimo būdas. Beje, kokiu čia darei?

Mamutukas
Tikra Craftlady

Prisijungė: 2007 11 22
Parašytas: 2008-10-06, 07:48   

berlinerchic, viskas grazu :Rose: Tik vat skeldejimai :Search: Tai turbut "Antiq"? Jis ant veiduko per stiprus( ant mazu daikciuku labiau tinka "Sotile" arba "Medium" Stamperijos :) O visas atlikimas nepriekaištingas :Rose: :Rose: :good: :good:

http://www.radikal.ru/use...f953dd0326e/eee

berlinerchic
Lady svečias

Parašytas: 2008-10-06, 09:14   

skeldejima dariau artmanijos dvikomponenciu, bet antra sluoksni tepiau skirtinga kryptim nei pirmaji, todel tokie dideli ir gavosi :( eh, kita kart zinosiu... :oops:

barbe9darbe

Parašytas: 2008-10-06, 12:32   

berlinerchic, tik tu jau labai nepergyvenk, pradžia tikrai labai ir labai nebloga :good: :Bravo: O su lakais taip kartais būna, kad šposų prikrečia... taip ir gyveni, darai, mokaisi - iš savo klaidų ir svetimų... Pas mane irgi stovi keletas tokių neiškepusių, laukia nesulaukia, kada juos perdarysiu... :P
Šiaip tai sendinančių lakų reikia turėti visokių, nes kiekvienas duoda skirtingą skeldėjimą, kuris tinka būtent tam ir tam, o kitas jau visai kitoks. Mes jau daug kartų kalbėjom apie šiuos lakus, pavartyk temą:
http://www.craftladies.pu...upatui-vt27.htm
O būtent su šita mergaite irgi turiu dėžutę, padarytą su Stamperijos Sotile - gali pažiūrėti, kaip tai atrodo, gal ir tu susigundysi ;)

berlinerchic
Lady svečias

Parašytas: 2008-10-06, 18:47   

barbe9darbe,
tai izuriu ne pas mane viena "prisvilusiu blynu" yra :D aciu uz nuoroda apie lakus, butinai paskaitysiu. o tavoji dezute tiesiog fantastiska! :good: as irgi turiu sita piesinuka dar laisva, reiks panasiai pasidaryt :P

Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Ši tema uždaryta. Jūs negalite redaguoti pranešimų ar rašyti atsakymų
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Negali prisgti failus
Gali traukti failus iš šito forumo

Pereiti į: