Lietuve, Mamutuk, ačiū ir aš stengiuosi vis kažką naujo padaryti, va dar nesvilnau dėžės reikia pabandyti , bet dėl vieno darbo neapsimoka lietlempės pirkti
Emile, panasu efekta galima igauti, kai dezutes mediena dar yra visai nedazyta, islygini svitriniu pavirsiu, labai gerai, o paskui beica skysta, vandens pagrindu, atskiesti kad dazant gautusi tokia labai sviesi spalva, ir tada beicuoji, gaunasi panasiai...
Emile, ir tu paslapčių meitrė patrynė, matai, pabalino ir viskas O kaip balinai, kuo??? musm gi viskas įdomu (bent jau man...) Labai įdomi, daili dėželė, tie nėrinukai, šešėliai... naujo stiliaus, sakyčiau, ne pagal tave (gerąja prasme). Tikrai šaunu, kai išbandomi nauji dalykai, nesakykit, išradimo džiaugsmas tikrai labai malonus, ar ne?
Vaje, kokių vėl grožybių ir naujienų prisižiūrėjau Kokios jūs šaunuolės Ačiū visoms, kurios pastebėjo mano darbelius. Dar pasirodysiu kelias paprastas mažas dėžutes, kurios nukeliavo į Bosniją:
Kokios nuostabios dėžutės merginos, fantastika Ir kiek čia yra darbelio įdėta Darau darau aš dėžutę, bet tai taaaip sudėtinga ir toooks ilgas procesas netikėjau, kad taip ilgai teks daryti, ypač tas crack labai sunku su juo, ech, kaip laukiu jau pabaigos kartais ir kantrybės pritrūkstu, kartais vėl ima azartas, na, auksines rankutes ir superinę kantrybę turit merginos, dabar ir aš pajutau šio darbelio tikrąją vertę Sėkmiuko kuriant ir toliau tokius šedevrus
Na štai ir mano pirmoji dekupažinta nemaža dėže skirta mano krikšto dukrytei krikštynų proga žinoma, pirmasis toks darbelis pasvilęs gal kiek, bet jau neparduočiau už jokius pinigėlius, nes jau tieeeek darbelio ir širdies įdėta
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume Negali prisgti failus Gali traukti failus iš šito forumo