Lietuve, Mamutuk, angel, marija5515, man smagu, kad patiko .
marija, dėžučių galima įsigyti internetinėse parduotuvėse( senasnaujas, artmanija), aš dar perku savo mieste tam skirtose parduotuvėse ir nesuku galvos
ewut, sveikinu su pirmuoju Kaip pirmasis blynas, tai sakyčiau visai neprisvilęs Su skeldėjimu viskas tvarkoj Nepatingėjai net vidų išpuošti Meninė dalis - tai kiekvieno asmeninis dalykas, jei tau gražu, tai ir gerai Daugiau darbelių padarysi, daugiau gudrybių išmoksi, sėkmės tau
Tik vien pastaba - kai rašai pranešimą, viską ir sudėk iškart, nuotraukas ir pan. Jei nori dar kažką papildyti, spausk prie savo pranešimo mygtuką Keisti ir parašyk, ką dar prisiminei ar klaidas pataisyti reikia...
Dariau toki bandymuką ant fanieros gabalelio, taigi noreciau pasitarti
Turiu tik vienkomponenti (patį pigiausia beje ) laką. Ant paveiksliuko užlakavau paprastu laku (irgi pigiausiu ne akriliniu) ir isdžiovinusi užtepiau krakliumi. Ir žinokit suskilinėjo gaila neturėjau po ranka akrilinio lako, bučiau pabandžias ir kažkodėl manau, kad būtų dar geriau gavęsi. Kaip manot gal tokiu būdu galima būtų neperkant dvikomponenčio išgauti tokį patį efektą? gal kas bandėt? Matot, tolimesniems bandymams neturėjau laiko.
Kokie gražūs visų darbeliai Na, ir aš išdrįsau dekupažinti dėžutes, vis atrodė, kad neišeis. Čia vakar padaryta per pusdienį, nes skubiai reikėjo dovanėlės:
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume Negali prisgti failus Gali traukti failus iš šito forumo