Prisijungė: 2006 09 03 Pranešimai: 2042 Miestas: Vilnius
Parašytas: 2008-10-13, 19:45
Aurelija_ma, nuostabus butelys, toks meniškas, super!
Lietuve, labai gražūs buteliai, ypač pirmas, toks senovinis
Mamutuk, pasakiška saldaininė, daugiau žodžių trūksta
Kabarska,labai graži lėkstė su aguonomis
Prisijungė: 2006 12 24 Pranešimai: 262 Miestas: jurbarko r.
Parašytas: 2008-10-19, 12:02
Dekupažinau stiklainius, po to juos užpildžiau medumi - toks buvo užsakymas. Dirbau, kaip matote, paprasčiausiom pigiausiom priemonėm: akrilas, truputį guašo spalvom išgauti... Paprasčiausias darbelis ir tiek
...bet užtat koks puikus rezultatas šaunuolė, Nicolyt Labai gražus įpokavimas medui - kai suvalgys, tikrai dar ilgai laikys tokius stiklainiukus ir atsimins dovanotoją
nu nerealus darbelis. pas mane panasi lekste, stikline. gal nesunku butu zingsnis po zingsnio aprasyti darbu eiga ir naudojamas medziagas su konkreciais pavadinimais. buciau bais dekinga.
Prisijungė: 2006 12 24 Pranešimai: 262 Miestas: jurbarko r.
Parašytas: 2008-10-19, 15:39
barbe9darbe, ačiū už pastebėjimus, bet atsiliepimų iš tų žmonių dar neteko girdėti... Na, neaišku, kaip ten vokiečiams pasirodė tas mano "dekupažuotas" medutis. Aišku, laukiu, kokie komentarai bebūtų
Oho, net į Vokietiją na su vokiečiais du variantai: arba labai patiks kaip rankų darbas, arba ne... Prisiminiu, kaip mūsų vokiečių kl. mokytoja pasakojo, kaip vežė į Vokietiją draugams kažkokį lietuvišką suvenyrą, rinko, ieškojo, per blatą mušė... O vokietė ir sako - tu gal pasiimk tą savo dovaną, ji man prie namų netinka... Taip kad nenusimink, jei bus tylu, o jei atsilieps - ir mums pasigirk gal jau būdami ES ir vokiečiai pasikeitė...
nu nerealus darbelis. pas mane panasi lekste, stikline. gal nesunku butu zingsnis po zingsnio aprasyti darbu eiga ir naudojamas medziagas su konkreciais pavadinimais. buciau bais dekinga.[/quote]
Džiaugiuosi, kad ir jums patiko aguonėlės Darbų eiga tokia: pirmiausia indą gerai išploviau, išdžiovinau. Apvertus dugnu į viršų (atvirkštinis dekupažas) priklijavau iškirptą iš servetėlės motyvą atskiestais PVA klijais. Auksiniu akrilu padažiau stiklo iškilumus ir kraštus. Išdžiūvus užtepiau kempinėle vienkomponentį kraklių. Išdžiūvus kempinėle užtepiau pieno sp. dažus, atsirado įtrūkimai. Sekantis sluoksnis- dažai, artimi motyvo spalvai, o jiems išdžiūvus- keli sluoksniai lako (aš naudojau akrilinį laką saunoms, kad būtų atsparus drėgmei). Sėkmės
Idomi kompozija ir atlikimas.Sugalvota taip sauniai, paliekant visna soniuka nedekoruota.
Labai idomi struktura...
Kaip cia daryta, jejgu ne paslaptis???
Ne jokia čia paslaptis. Formavau su medžio glaistu. Norėjau išgauti panašumą į apmūrijimą skaldytomis plytomis. O nedekoruotas ten pats priekis. Per stiklą viduje matosi klijuota servetėlė - motyvas su ponia sėdinčia kavinėje prie staliuko. Nufotografuoti neišėjo, labai prastai matosi, nes butelyje yra gėrimas. Butelį dekoravau pilną ir tokį dovanojau gimtadienio proga.
Nereali dovana Kai pasakei , kad ten yra pana,tai atidziau pasiziurejus, matosi,kad netuscia sienele Idomi mintis su tuo glaistu.. ir isvis atrodo,kad panele sedi terasoj,ir megaujasi kavute
Cipa, butelys pasakiškas- ir idėja, ir atlikimas O aš nutariau išbandyt atvirkštinį dvikomponentį sendinimą ant stiklo. Dar nenulakavau, neapsisprendžiu, ar palikt, ar gramdyt, gal jūs patarsit:
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume Negali prisgti failus Gali traukti failus iš šito forumo