braske, labai daili kurpaite :-D :-D , visada mane zavi dailios smulkmeneles... braske, gal kada surengsi dailiu kurpaiciu pristatyma ant podiumo :?: :mrgreen:
_________________ Šlovė -ne tai,kad niekada nepasiduodi, bet tai, kad kiekvieną kartą puolęs vėl pakyli
Prisijungė: 2006 09 03 Pranešimai: 2042 Miestas: Vilnius
Parašytas: 2007-02-15, 19:14
Dėkui visoms labai ;-) :-)
Man net nekilo minties apie pelene... Vargu, ar atsiras princas su tokia pat kurpaite, o vat su 39 dydzio, gal kiek ir realiau :mrgreen: :-D
Prisijungė: 2006 09 03 Pranešimai: 2042 Miestas: Vilnius
Parašytas: 2007-05-03, 18:07
O, koks mielas Manau, prie raktu ar telefono butu super!
Jo, ten schemoj yra is krikstoliuku, gaunasi didesni, bet labai brangiai iseina
O dabar galesi padaryti daug daug obuoliuku - zaliu, geltonu, raudonu - geltonu O siaip labai graziai atrodo apyranke is obuoliuku
Mystical koks mielas mažytukas obuoliukas!!! AŠ nežinau kaip Jūs mokate su tokiu smulkiu bidžseriu dirbti, aš nusipirkau, man viskas išsiberinėjo, katės dabar laksto ir žaidžia na bet... kai kuriems rankos nežinia iš kur auga heheh
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume Negali prisgti failus Gali traukti failus iš šito forumo