Astukee, labai grazus komplektas toks lyg senovinis labai dailus
Dekui Migla, Aciu Barbe9darbe!!!!!
Oksidavimas labai padeda isgauti senoviskuma Man tai labai patinka, suteikia paslaptingumo, lyg papuosalas turetu savo istorija...
Sveikutes
Mano mokslai tai buvo internetas vienintelis ir pats geriausias greiciausias
Daug ka suzinojau priklausydama jewelry grupelems, forumus skaiciau, va teip... Tiesa, lapkriti lankysiu kursus su silver clay (sidabro molis) mokytis dirbti, turetu buti labai saunus kursas
As oksiduoju su hhmhm liver of sulphur laseliais, bet esu daug skaicius, kad galima ir namu salygomis labai graziai oksiduoti su kiausiniu. O receptas toks:
tarkim, pora kiausiniu gerai kietai isvirti, juos dar karstus sugrusti, maiselyje, manau, plastmasiniame, gerai nepamenu dabar (galima nulupt, galima ir nelupt ju, karsta ) ir iskart sudeti papuosaliukus, bei gerai uzsegti maiseli, kad kiausinis neatsaltu. Sako, oksiduojasi pakankamai greit, bet ne taip greit kaip su LOS(gana 10-15 sekundziu), kiausiniui prireikia daugiau laiko. Tik nepamenu dabar kiek
Siaip internete paieskojus jewelry oxidizing with eggs tikrai rasite issamesniu receptu
As ne karto nebandziau su kiausiniu, kadangi po to reikia gerai isplauti papuosala, nes bus visur prilinde kiausinio be to, laseliai daug pigiau, kai reikia daug oksiduoti.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume Negali prisgti failus Gali traukti failus iš šito forumo