Prisijungė: 2007 05 30 Pranešimai: 2048 Miestas: Kaunas
Parašytas: 2008-05-15, 19:21
štai mano papuošaliukas su fimukais ilgai mąsčiau kaip suverti....nusilipdžiau prieš kokius tris mėn. et vis pergalvodavau kaip,ant ko verti,kol vieną dieną (prieš savaitę) labai lengvai sumąsčiau ir štai kas gavosi su fimukais grandinėle ir saulės akmenukais
Migla, labai originalus ir grazus komplektelis Man ir gi taip buvo su vienais lipdinukais, juos dar dekupazu pageazinau ir toliau stop taip kokia puse metu gulejo maiseli ir viena diena paemiau ir suveriau juos Nelabai likau patenkinta variantu, bet dziugu, kad jie surado savo seiminike Kalbu apie si verinuka
Prisijungė: 2007 05 30 Pranešimai: 2048 Miestas: Kaunas
Parašytas: 2008-05-18, 12:42
Dėkui jums man ir tie auskariukai labai patinka gooda, taip..taip jau būna... dar turiu kruvelę modelinukų,o nesumastau kaip įdomiau suverti..na jiems ateis kada nors laikas. Tavo labai dailusvėrinys manau geras rezultatas labai įdomiai su užsegimu sugalvota
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume Negali prisgti failus Gali traukti failus iš šito forumo