Prisijungė: 2008 01 25 Pranešimai: 18 Miestas: Vilnius
Parašytas: 2008-05-06, 14:55
Mėta jei gali atsiliepk!!! Tavo darbai tiesiog fantastika, kaip tau pavyko su tais piešiniais??????? Žinau kad yra tam tikros technikos, bet grožis neišpasakotas...
atsiliepiu dekui, technikos cia nelabai yra, tiesiog pjaustai desras su visokiom varlem ir gelem ir delioji. Jei daugiau pasidometum fimo, viskas taptu aisku kaip ant delno
Parašytas: 2008-05-14, 21:04
Meta! Tai kad zinok as domiuosi, domiuosi, bet man ant tiek sudetinga atrodo su tom desrom....na as kol kas dar mastau ar tikrai reikalinga man butu pasta mashine, nes kiek skaitai ir kiek domiuosi tai tokiose technikuose, labai pravercia tos pasta mashinos turejimas:)) tada gali lyg ir ta blyna labai plona iskociuot ir stori reguliuot, tada viskas ornamente paskui lyg ir lygiau gaunasi ane? Ar butina tureti ta priemone? O siaip darbeliai nepakartojami!!! Ot man taip moket........ grozis...
Viskas ateina su laiku , o pasta machine as neturiu, dar tik po truputi ryztuosi pirkti. Is ties labai geras daiktas, bet jei nebandei dar nieko su fimo, geriau nepirkti. tik jei pajusi kad fimo "prilipo" tada drasiai pirk, nes darbelius isgauti lygesnius yra daug lengviau
Parašytas: 2008-05-14, 21:12
Su Fimo tai as dirbu...pirma dar moksleive buvau isbandziau vokiska modelina - Suralin berods vadinosi, o vat gal pries pusmeti atradau sau Fimo, isties nuostabus daiktas, tik neturiu as tokiu groziu kaip tu cia Meta rodai, as kol kad papraktikavau, savo apyrankes Fimo rozytem papuost, sis bei tas gavosi, bet jau su tavo darbeliais lygintis tikrai negaliu...
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume Negali prisgti failus Gali traukti failus iš šito forumo