Prisijungė: 2008 02 26 Pranešimai: 55 Miestas: Kaunas
Parašytas: 2008-03-03, 15:43
nea hoberoj uzsisakiau. labai ten viskas greitai. tik sumokejau griztu namo ir jau atsakymas yra kad ryt issius viska o is mamberos irgi uzsisakiau siandien ryte daba laukiu saskaiteles nieko negaliu daryt kol nepabandziau kokiu auskaru suvert. vaikstau is kampo i kampa ir vis nerimstu labai jau norisi ta vielute palankstyt
Prisijungė: 2007 05 30 Pranešimai: 2164 Miestas: Kaunas
Parašytas: 2008-03-03, 15:57
barbe9darbe, labai fainučiai auskariukai žiūriu manijom vis daugiau žmonių užsikrečia Barbe, o koks ten veltinukas nuotraukos fone? aš tai jau iš Hoberos prizą gavau tai niešti rankos ką nors daryti (fimukų visą krūvą prisilipdžiau tik suberti reik sumastyti kaip) Tos manijos kankina... jau itk visko noriu, aš jau ir iš stiklo karoliukus kurti noriu reikia tik stiklo spalvoto gaut
Gražūs auskariukai žiūriu, kad čia visos laukaim siuntinukų ir taip vis knieti kažką padaryt Aš iš Mamberos gavau, ir jau turiu viziją ką kaip darysiu, tik dar vis laukiu siuntinuko iš rankdarbiai.com Oi kaip smagu matyt gražius darbelius
Jetau, kaip smagu krūvoj sirgt, nesijaučiu tokia nesveika
Migla, ten obuoliukas veltinis, deja, ne mano veltas, nedraugauju aš su vilna... pirktinis jis...
Mhm, man irgi rankdarbiai neatsiunčia... O Mambera ir karoliai labai greit susisuko...
Prisijungė: 2008 02 26 Pranešimai: 55 Miestas: Kaunas
Parašytas: 2008-03-03, 18:05
O man tai atrodo, kad mes čia viena kitos ligas skatinam nes kol dar nebuvau užtikus šito forumo tai ir tų ligų taip daug nebuvo aš tai savo vielutės laukiu, bandysiu wire wrap
Šaunuolės visos, Barbe net nesitikėjau, kad tu tokia visapusiška pas mus ir auskariukai tikrai labai labai, tikriausiai dukrėlės pykstasi kuri kuriuos nešios brashke man labai medeliai Tavo patiko - liuks idėja!!!!
O aš jau gavau šiandien ryte Vienos vielutės neįdėjo, bet kitų prekių po daugiau įdėta, tai nuostolio nėra, net dovanų gavosi už kelis litukus ... bet vielutės vis tiek reikia... ech... giedrianka, nugi visai įdomiai tu čia priraitei Tik kodėl nededi pagal temą į auskariukus?
Elenute, ačiū (kažkaip aš čia nuo kito galo rašau šiandien... )Dukros nesipyksta, nu jau jei susibartų dėl kokių 19 porų auskarų, tai jau nežinau...
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume Negali prisgti failus Gali traukti failus iš šito forumo