Prisijungė: 2008 01 25 Pranešimai: 22 Miestas: Vilnius
Parašytas: 2008-05-05, 21:13
Sveikutes merginos! Prisiziurejau as Jusu darbeliu, tai baisu ir lygintis.. Na parodysiu savo paskutines apyrankes, ir lauksiu ivertinimu:) Na Jusu komentaru ir ideju galbut pasiulymu.
Uogų rinkinys. Modelinas, oniksas, čekiškas krištolas, perliukai
ievutja, labai "skani" apyrankė, tarytum iš sausainėlių padaryta gražiai suderinai labanaktukee, man patinka tavo suraizgyti darbeliai, tokie su cinkeliu, originalūs natta, puikūs darbeliai nėra prie ko prisikabint Dar turiu klausimą - o iš modelino pati lipdai? Tada dukart šaunuolė Viskas puikiai suderinta priderinta, bravo
Parašytas: 2008-05-06, 08:22
aha lipdau pati, su staklytem lygesni tie karoliukai gaunasi, tik beda - iseina visi vienuodo dydzio, o noretusi skirtingu...o paciai rankose lygiai isrutuliuoti neiseina:(((((((((
Prisijungė: 2006 09 03 Pranešimai: 2038 Miestas: Vilnius
Parašytas: 2008-05-08, 15:20
Labai gražios apyrankės, Natta Man asmeniškai labai gražu, tai būna visko - ir modelino, ir stiklo ir akmenuku, ir dar metalinių detalių ir viskas suderinta bet iš dviejų apyrankių, matyt, rožių puokštė man pati pačiausia
Parašytas: 2008-05-08, 15:59
Aciu labai merginos, ta pirma apyranke "Uogu rinkinys" kaip sakoma pirmas blynas:))) tokio tipo darbelis, o su rozytemis biski jau pasipraktivau:), labiausiai vargau su tuo skaiciavimu, kad kas kiek grandziu kartotusi elementai na del paties ideliojimo. As nezinau gal kitos taip neskaiciuoja???? todel ir laiko maziau uzima xex:)))
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume Negali prisgti failus Gali traukti failus iš šito forumo