Ieskojau temos, tai gal cia pataikiau, vakarykstes dienos rezultatais noriu pasigirti, truputi ideja na mano, bet darbas mano. Visa diena plusau, kol sonus nuglosciau,rankos istizo(velta slapiu budu). Vyras tik galva kraipe, kokiais cia niekais ussiimu, bet vaikams patiko ( man taip pat).
Aciu uz gerus ivertinimus, cia mano pirmas blynas kuris neplokscias o erdvinis.Sense, jokio karkaso nera tik kojoms ir rankoms vielutes panaudotos, galva, kunas, ausys tai atskiros detales kurias susiuvau, o lazda tam , kad vargsas taksas ant nosies negriutu, tuo paciu ir pareigas burtininko gavo. O kursu norejau , kad ismokciau adatelem detales iskaisioti pvz. antakiu reiktu.
Nepykit šeimininkės jei ne čia pataikiau, bet labai norisi parodyti savo darbo rezultatus. Paskutiniu laiku mane "apsėdo" noras daryti visokias figūrėles(gera nervu raminimo terapija). :-D
Emile figureles super!!!! Angeliuko nu tokios lupyyytes Meskinas irgi liuks toks crazy :rabbit: :rabbit: Na ir perkeliau i musu darbelius Tavo temele:)
Ačiū mergaitės už įvertinimus, čia dar vienas užmislas. Pasidarysiu tokių tarakonų daug ir paleisiu virtuvėj per sienas bėgioti( kad tikri jų giminaičiai neatakuotų).
darbeliai nuostabus:) buvo zalias zalias tarakonas jis skrajojo aukstai virs debesuuuu...:) Na visokiu maciau, bet zaliu ir dar su tokiom akim :eye: :eye: :eye: Super!
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume Negali prisgti failus Gali traukti failus iš šito forumo