Prisijungė: 2007 05 30 Pranešimai: 2128 Miestas: Kaunas
Parašytas: 2008-09-18, 11:28
kleckepyte, daili segė azhargita, daili boružėlė tvarkingai nuvelta dukrelei turėtų patikti sukėliau tavo nuotraukas į vieną postą apie nuotraukų įkėlimą paskaityk čia http://www.craftladies.pu...aukas-vt178.htm ten paaiškinta kaip kelti nuotraukas per serverius
Kazkur mačiau labai gražu koljie. Noriu paklausti kaip jus veltinio kamuoliuka viena su kitu sutvirtinat ar susiunat juos, ar pribadot vieną prie kito? Aš bandžiau siūti, bet man jie vistiek laisvoki gaudavosi ir matydavosi, kad susiuta.
Prisijungė: 2007 05 30 Pranešimai: 2128 Miestas: Kaunas
Parašytas: 2008-10-24, 11:49
rita, gali pabandyti taip: tvirtai su siūlu kamuoliukus susiųk ir stenkis, kad kuo mažiau tose vietose, kur nesiglaudžia rutuliukai, kur "geroji pusė", matytųsi dygsniai, kad jie būtų nedideli ir kad kuo mažiau jų. o baigus siųti pasiimko tos pačios spalvos vilnos ir su adata kaišymo pribadyk, užvelk
Liepute, bububla, labai smagios segės tokios linksmos ir malonios Fortūnačka, na jau šita segė tai man išvis prie širdies, labai man gražios spalvytės ir pasiuvinėjimai labai faini Tikrai gražu
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume Negali prisgti failus Gali traukti failus iš šito forumo