Prisijungė: 2008 03 11 Pranešimai: 26 Miestas: Vilnius
Parašytas: 2008-04-23, 19:01
Kadangi ne viena nepapasakojat nuo ko prasidejo jusu uzsidegimas papuosalu darymui, tai as pirma pradesiu
Kazkada turejau drauga, kuris viskuo domejosi, ir kazkaip jis pradejo gaminti papuosaliukus is biserio, bet viska gamino pagal zurnala. kazkada as atsisedau ir sugalvojau nerealu verini ir pagalvojau, jei jis jau gali kazka gaminti, tai kodel as negaliu. Tai va viskas taip ir prasidejo, pagal knygas ar kazkokius zurnalus niekada nedarydavau, viskas yra is mano galvos
Atsiprasu, bet man vienas dalykas nepatiko. Iejau i galerija, ir jau ant pirmuju auskaru ismete, kad sidabras, uzpiniai, stikliniai ir plasmasiniai perlai... Tai nusipreki grazius auskarus, sidabras islieka metu metus, o va plasmase ir sudyla, ir nesiok paskui nudilusius perlus...
_________________ Akivaizdu - tas kas juokiasi paskutnis nesuprato poksto
Parašytas: 2008-04-23, 19:58
tiesa pasakius, net nepagalvojau, kad tokiu piktu zmoniu siame pasaulyje yra.... Jei nudyla, puiki proga nusipirkti ar pasigaminti naujus... Kiek teko paciai nesioti, tai jie tikrai netaip jau greit ir nudyla
ipnevska Niekas cia nera piktas, taciau mokek priimti kritika, cia is tos serijos - as tobulas, mane tik liaupsinti, tik liaupsinti, nera pas mane kazko netobulo... O jeigu jau radai prie ko prisikabinti, tai tu didziausias pasaulio asilas... Beto, geri skamba, puiki proga nusipirkti naujus. O kiek tie ne greitai nudyla?Cia plasmase, ir taip savaime suprantama, kad ji nudyla. o sidabras... Vienu zodziu, nesusikalbesime. Ne kiekvienas turi tiek pinigu kas savaite pirkti po naujus auskarus su sidabru. O jeigu tai verinys? TAda is viso... P.S. Zinau, kad ir vel pradesite mane kaltinti, kad issakiau kritika, todel i karto perspeju - galite net nesivarginti, sita tema aplenksiu ir cia nebeuzsuksiu...
_________________ Akivaizdu - tas kas juokiasi paskutnis nesuprato poksto
Parašytas: 2008-04-23, 20:30
As esu nieko pries kritika, tiesiog ja reikia taktiskiau pateikti, be to, jei kai kuriuos aukariukus daryciau is akmenu tai jie tikrai labai daug svertu... Dekuj uz kritika, ir tikiuosi kad tikai neaplenksi sitos temos
PS, tiesiog kai kurios mano klientes praso, kad butu plastmase o ne akmenys.
Dailūs tavo darbai, inevskaja, gerų idėjų turi Dėl tos kritikos, tai nesipeškit Gyvenkim draugiškai
Aš pati plastmasės nenaudoju, tai nežinau kaip su ja, nors buvau padarius perlų rinkinuką,kurį pardaviau vyresniai moteriškei, ir tai ne jai pačiai nešioti, bet dovanai, o dabar žinau, kad tie perliukai greit pradeda trintis, blukti spindesys ir pati negerai jaučiuosi... Jei tik turėčiau galimybę, tai nemokamai viską jai pakeisčiau i kokybiškesnius...
Parašytas: 2008-04-23, 21:29
Dekuj giedrianka, uz palaikyma Man pacioje padzioje buvo, kad nelabai dar ka nusimaniau, darugei padriau auskarus ant valo, o paskuj visdelto perdariau kai vielute atradau, tiesiog gyveni ir mokaisi
As dar nemazai ir jaunimui darau, kurie akmenu nemegsta, todel tenka panaudoti ir plastmasinius karoliukus
ipnevska, prašyčiau kultūrosčia ne bartis ateinam. Jei tau nepatinka - nepirk. ipnevska surašė, iš ko pagaminta - kliento teisė rinktis arba nesirinkt.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume Negali prisgti failus Gali traukti failus iš šito forumo