Parašytas: 2007-05-05, 22:45 Handmade impresijos :) apie konkursus
Kadangi jau gaunu klausimėlius kada naujas konkursas manau, kad po pirma reikia mums nuspręsti kokia tema jis bus ir kokia technika Aišku gali būti ir įvairiom technikom vienas konkursas
Išvis dabar konkursai bus dažniau Manau po žiemos visos atsibudote jau:) energija tryška
Taigi iieva pasiūlė tamą : Angelas sargas
Aš gal siūlyčiau gal kažką surišta su gegužinėm pavasariu
Po to kai nustatysim tematiką manau nedaugaiu kaip 1,5-2 sav. skyrsim darbelių padarymui
Išviso tai aš sūlyčiau taip: atskirą konkursą decoupage ir tą pačią tematiką konkursą visoms kitom technikom
Labai jau čia daug decoupažisčių
Ką Jūs į tai???
Prisijungė: 2006 09 03 Pranešimai: 1914 Miestas: Vilnius
Parašytas: 2007-05-05, 23:33
Konkursai yra labai faina!
"Angelo sargo" ideja yra yra labai sauni
O juk greitai bus Jonines, gal ka nors ta tema?! I ja tiktu paparcio ziedai, visokie mistiniai - pasakiski dalykai (fejos, elfai ir pan.), visokios geleles - zoleles... pasakisko ir magisko
Kad dekupazo darbu bus daugiausia tai tikrai, o kaip su kitom technikom? ar bus pakankamai darbu? Gal vis del to i viena grupe...
Parašytas: 2007-05-05, 23:43
Na, as turejau omeny, kad butu vienas, bet jame ivairios technikos taip idomiau
Nors, jei bus pakankamai ir vienu, ir kitu darbu, butu galima ir atskyrai
nu tai gerai tegul bus vienas konkursas o darbeliai jame padaryti įvairia technika, o su pradedančiais ir pažengusiais idėja man patinka, tik va pagal ką juos askirt, ar patys dalyviai rinksis???
Parašytas: 2007-05-06, 00:04
Uztat is ryto gerai miegasi
Manau, senumas ar aktyvumas forume yra ne tinkamas skirstymui dalykas, nes zmogus gali cai visko prisiskaites fantastiskus dalykus daryti, bet nebuti neparases nei zinutes...
Teks pagal darbeli
Aš irgi būčiau už Jonines, tačiau įvairiom technikom, kad visi galėtų užsiiminėti JUk pvz jei iš veltinio, tai tie kas veria karoliukus tūrėtų laukti kito konkurso
O gal tegul būna konkursas "Pasipuoškim Rasų šventei", juk Joninės tik šiaip pijokysčių diena, o senoviškai lietuviškai būtų Rasos?.. Ir darbeliai kad būtų tokie, kurie tinkami vasarą dėvėti, naudoti?.. Juk kas čia liko, už kelių savaičių vasara , tikėsimės...
Tada tiks ir biseris, ir dekupažas, ir mezgimas, ir lipdymas, ir visi kiti.
Barbe o aš galvojau kad Joninės būtent tokia sena dar nuo pagonių laikų šventė, bet. ... matai nu tada aš už Rasas
Vienu žodžiu, kad būtu vasariški motyvai o kaip pavadinsim
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume Negali prisgti failus Gali traukti failus iš šito forumo